Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İrem Sak yeni projesini açıkladı! Modern Kadın...

İrem Sak yeni projesini açıkladı! Modern Kadın...
0
33

tekin

FD Üye
Etkileşim
0
F-D Coin
95
irem_sak_yeni_projesini_acikladi_1633074277_6466.jpg

Ünlü oyuncu İrem Sak, senaryosunu yazdığı ve başrollerinde yer aldığı Modern Kadın'ın çekimlerinin başladığını duyurdu.

Gülse Birsel imzalı Yalan Dünya dizisiyle çıkışını yapan İrem Sak, Güldür Güldür Show'da da uzun süre rol almıştı.

İrem Sak son olarak Çukur dizisinde canlandırdığı Seren Erdenet rolüyle herkesi çok şaşırtmıştı. 35 yaşındaki oyuncu İrem Sak, yeni dizisini Instagram'dan duyurdu.

1ASKK_1633074237_9513.jpg

İrem Sak, yeni projesi için çok heyecanlı olduğunu belirterek setten ilk fotoğrafını paylaştı.

4U64D_1633074260_2973.jpg

Similar threads

Dördüncü sezonuna girmeye hazırlanan Çukur dizisinin yeni sezon kadrosuna, komedi işleriyle büyük beğeni yakalayan oyuncu İrem Sak dahil oldu. Sak dizide, Koçovalılar'ın düşmanını canlandıracak. Üç sezondur hem ekranın hem de sosyal medyanın en sevilen yapımlarından biri haline gelen Çukur...
Cevaplar
0
Görüntüleme
56
İrem Sak (9 Şubat 1986, Sivas), Türk oyuncu İrem Sak 1986 yılında Sivas'ta doğdu İlkokul ortaokul ve liseyi burada tamamlayıp, 2006 yılında üniversite eğitimi için İstanbul'a geldiİrem Sak İstanbul Amerikan Kültürü ve Edebiyatı bölümünden mezun oldu Lise yıllarında birkaç tiyatro oyununda yer...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
Hem oyuncu hem şarkıcı olan Özcan Deniz, başrolünde yer aldığı yeni sezon için 'Seni çok bekledim' dizisinde kendisine eşlik edecek kadın partneri İrem Helvacıoğlu oldu. Seni Çok Bekledim dizisinde Özcan Deniz ile başrol alacak, Ayliz karakterini canlandıracak olan İrem Helvacıoğlu son paylaşımı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
54
Başrollerinde Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu yer aldığı Seni Çok Bekledim dizisi başlamadan kadrosunu güçlendirdi. Senaryosunu Özcan Deniz'in yazdığı diziye usta oyuncu Durul Bazan'da dahil oldu. Peki Seni Çok Bekledim dizisinin konusu nedir? Cuma günü Star Tv ekranlarında yayın hayatına...
Cevaplar
0
Görüntüleme
43
Star TV ekranlarında yayınlanacak olan Seni Çok Bekledim dizisinin çekimleri başladı. Dizinin başrol oyuncuları Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu o anlara dair sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Hayranlarını heyecanlandıran paylaşıma binlerce beğeni ve yorum geldi. Peki Seni çok bekledim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
858,498Konular
982,054Mesajlar
30,042Kullanıcılar
SarrafffSon üye
Üst Alt