Ünlü oyuncu İrem Sak, geçtiğimiz gün pederi Şemsettin Sak ile bir alışveriş merkezinde görüntülendi.
Ünlü oyuncu İrem Sak, geçtiğimiz gün pederi Şemsettin Sak ile alışveriş merkezinde objektiflere görüntülendi. Sak, pederinin yanında magazincilerinin sorularına karşılık vermeye utandı.
"Hayatıma girecek kişi, insan olsun, yerküre vatandaşı olsun kâfi. Daha akıllıcası nefes alsın kâfi. Tek kriterim bu" açıklamasının hatırlatılması üzerine oyuncu "Hadi babacığım gel biz gidelim, biz kaçıyoruz" biçiminde konuştu.
MAKYAJSIZ OLMAM BENİM SUÇUM!
Güldür güldür show'u bıraktıktan sonra bir müddettir ekranlarda görüntülenmeyen oyuncu İrem Sak, bir alışveriş merkezinde makyajsız haliyle görüntülendi. Kameradan rahatsız olan oyuncu, muhabirin sorularını yanıtlamayı ihmal etmedi.
Bir spor mağazasından çıkarken görüntülenen Sak, rahatsız halleriyle dikkat çekti. Sak,"Haliyle bu türlü görüntülenmek istemiyorum. Makyaj yapmadan çıkmak benim suçum" laflarıyla rahatsız hallerine açıklık getirdi.
FILM GIRIŞIMI VAR!
Gelecekte girişim var mı sorusuna Sak, "Sinema girişimi olabilir, üzerinde çalışmalar yapıyoruz" açıklamasıyla yeni bir sinema girişimi olacağı haberini müjdeledi.