Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Irmak Arıcı resmen özür diledi! Yüzüne tükürmüştü..

Irmak Arıcı resmen özür diledi! Yüzüne tükürmüştü..
0
30

Garfield

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
80
irmak_arici_resmen_ozur_diledi_yuzune_tukurmustu_1631361718_9132.jpg

Önce tarfikte tartıştığı kişinin yüzüne tüküren, ardından ise sahne aldığı mekanda hareketsiz durarak tepkilerin odağı olan Irmak Arıcı günler sonra özür diledi.
HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE
Mustafa Ceceli ile düet yaptığı "Mühür" şarkısıyla adını duyuran Irmak Arıcı, trafikte yol verme meselesi yüzünden tartıştığı kişinin yüzüne tükürmüş, genç adam yaşadığı olayı saniye saniye kaydetmişti...

8WT6r_1631361749_7972.jpg

Olaydan kısa bir süre sonra sahne aldığı mekanda şarkı söylemek yerine hareketsiz durmayı tercih eden Arıcı, ikinci bir skandalla gündem olmuştu.

Yaşananlardan sonra sessizliğe gömülen Irmak Arıcı, günler sonre özür diledi.

Arıcı, sosyal madya hesabında "Her şey için özür dilerim, bugüne kadar hayal kırıklığına uğrattığım her kalp için çok üzgünüm, benim aşkım müzik beni onunla tanıdınız onunla affedersiniz biliyorum... Ve hep söylediğim gibi her ne çıkarsa çıksın dilinizden, dillendirdiğim her şarkı sizin sayenizde büyüdü... milyonlara ulaştı, gönlünüzden öper, çalışarak karşınıza çıkacağım der, müzikle kalmanızı umut ederim sizi seven Irmak" mesajını paylaştı.

İŞTE O ANLARA AİT VİDEO;

858,438Konular
980,868Mesajlar
29,481Kullanıcılar
Üst Alt