ırmak atuk, 'bekarım, ilişki yaşasam söylerim' dedi 'ONLARI BEN AYIRMADIM!' 1548620248 1548620248 irmakatukbekarimiliskiyasasamsoylerimdedi5c4e11dd200e1irmakatukbekarimiliskiyasasamsoylerimdedi5c4e11dd200e1 http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshaberirmakatuk16kasim&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg IRMAK ATUK, 'BEKARIM, İLİŞKİ YAŞASAM SÖYLERİM' DEDİ Süreyya Yalçın’dan ayrılan Önder Bekensir ile aşk yaşadığı ve çoğu kez birlikte gecce gezmelerine çıktığı söylenen genç manken Irmak Atuk, Önder Bekansir ile birlikte olmadığını ve en son Bekensir ile birlikte görüldükleri Reina’da baht eseri karşılaştıklarını söyledi Atuk, 'Ben Önder'le Amerikalı sevgilisi Courtney’le çıktığı dönemden tanışıyorum Birlikte ara sıra gezdiğimiz doğru fakat, yalnızca arkadaşız Önder boşanmış bir insan bense genç ve parasını kazanan hür bir kızım İlişki yaşasam saklama gereği duymam' dedi Boşanmanın nedeninin asla kendisi olmadığını da ifade eden Atuk, 'Modacı arkadaşım Rush’ın arabasında akşam yemeği sonrası çantamı unutmuşum, o da Reina'ya gitmiş çantamı Reina'dan geri alırken Önder de oradaymış şans eseri karşılaştık' dedi