Irmak Ünal ve Kızı Kayla ırmak ünal, kızı, bebeği, kayla, resimleri, röportajı, hakkında detaylı bilgiler burada 1548654210 1548654210 irmakunalvekizikayla5c4e9687eb471irmakunalvekizikayla5c4e9687eb471 irmakunalvekizikayla5c4e9687eb471 Meşhur anneler kervanına katılan Âlem Ünal'ın büyük kızı Irmak Ünal'ın kızı Kayla ile birlikte verdiği röportajı sizlerle paylaşıyorum melekler 1,5 yıllık ayrılıktan daha sonra bir araya geldiği Emre Karabacak’la şimşek nikahı kıyan ve benzer şipşak anne olan Irmak Ünal, doğum için gittiği Amerika’dan döndü Bütün zamanını kızı Kayla’ya ayırdığını söyleyen Ünal, “Bu bebeği ilişkimizin başlarında da fazla istiyorduk fakat iyi ama beklemişiz Bundan Böyle çok daha olgunum, hayatımın önceliklerini belirledim diyor Emre Karabacak’la nasıl tanıştınız? Gerçekte bizimki uzun bir öykü 2007’de tanışıp flört etmeye başladık Önemli de düşünüyorduk, çünkü fazla güzel düzen sağlamıştık Fakat 2,5 yıl sonradan yollarımız ayrıldı 1,5 sene kadar ayrı kaldık ışte o dönemde birbirimizin değerini daha iyi anladık Âlem yeniden yollarımızı kesiştirince de hiç beklemeden evlenelim dedik Izaç ani bir karardı yani Yok, ani yok ıkinci kere bir araya gelirken amacımız buydu zaten Artık bir aile olmak istiyorduk Bir ay içinde hazırladık düğünü 1,5 takvim ayrılıktan daha sonra sizi baştan bir araya getiren neydi giderken? Sevgi Sevgi, aşktan fazla bambaşka bir his Aşkın alevi gittikten sonradan geriye bir şey kalmıyorsa zaten yaşananlar çok değerli değil demektir Bizim zamanla aşk ateşimiz sönse de sevgimizde hiç azalma olmamıştı Aşka inanmıyor musunuz? İnanıyorum ama kısa sürdüğünü ve bir nevi kimyasal düzen bozukluğu olduğunu düşünüyorum Vaktiyle aşk kadını gibi yaşardım, şu anda gerçek sevgi var apaçık Bu çok derin bir şey Aramızda çok sağlam bir tahvil var Evlilik teklifi nasıl gelmişti peki? Bodrum’da Adamik diye bir bar vardır Oraya gitmiştik Birdenbire müzik kesildi ve Emre 150 kişinin önünde evlenme önerge etti Bu ondan beklenmeyecek bir hareketti, çünkü ikimiz de romantik ahali değilizdir KAYLA BENİM DÜĞÜN HEDİYEM Balayından döndükten 15 gün sonra hamile olduğunuzu öğrendiniz id Evet, çok terbiyeli, ahlaklı bir bebeğim oldu (gülüyor) Evlendikten 20 gün sonradan hemile olduğumu öğrendim Balayı çocuğumuz Benim düğün hediyemdi Bebeğimiz olmasını çok istiyorduk zaten, bitmiş de dile getiyorduk ılişkimizin birincil başlarında da istiyorduk gerçi ama iyi oysa o zaman olmamış diyorum şu anda Niçin? Zaman içinde olgunlaştım Hayattaki önceliklerimi belirledim Fakat bu yaşlanmak anlamında bir olgunluk yok, aksine şu anda kendimi daha da gençleşmiş hissediyorum Önceliklerimin değişmesi beni rahatlattı Meğer kendimi ne çok kasıyormuşum 1548654210 1548654210 irmakunalvekizikayla5c4e9687f2311irmakunalvekizikayla5c4e9687f2311 irmakunalvekizikayla5c4e9687f2311 Hamilelik nasıl geçti, şiddet muydu? Ilk üç ay fazla şiddet geçti Normalde çok faal yaşarım Spor yaparım, sosyal hayatı severim Fakat aniden tüm enerjim gitti, markete gitmeye bile takatim olmayırdu diğer taraftan çok ciddi baş ağrıları çektim Bunlar ben korkuttu Dokuz ayı o şekilde geçireceğimi sandım fakat neyse oysa üçüncü aydan daha sonra hayat normale döndü Hamileyken canınız en çok ne istedi? Nar İstanbul’daki tüm narları yemiş olabilirim Annem ve Emre nöbetleşe nar buldu bana Amerika’da ise narın yerini mango aldı 1548654210 1548654210 irmakunalvekizikayla5c4e968805603irmakunalvekizikayla5c4e968805603 irmakunalvekizikayla5c4e968805603 BIRINCIL GÖRDÜĞÜMDE “BU DA NE DEDİM! Amerika demişken Hamileliğin altıncı ayında oraya gittiniz Neden gerek duydunuz buna? Amerika’yı çok özlemiştim çünkü, çok uzun zamandır gitmek istiyordum Kışı hiç sevmediğim için kıştan kaçtım dahası şubattı gittiğimde Kimle kaldınız orada? Annem kesintisiz yanımdaydı Eşim de sıkça gelip gitti Kayla’yı kucağınıza birincil aldığınızda neler hissetiniz? Baskı bir doğum oldu fakat onu dinç bir şekilde kucağıma alınca her şeyi unuttum Neden şiddet bir doğum oldu, sorun neydi? 20 saatin sonunda aldım bebeğimi kucağıma ben Bayağı doğuma el vermedi vücudum Ateşim çıktı, bebeğin kalp atışları yükseldi O yüzden ivedi sezaryene aldılar Onu gördüğüm ilk lahza “Bu da ne dedim! ıkimiz de o kadar zorlanmıştık ki, suratı buruşmuştu Ya babanın duyguları? Emre kan görmeye tahammülü olmayan biridir fakat saatlerce sıkıntı çektiğimi görür görmez beni ameliyathanede yalnız ele vermek istemedi Onun desteği de bana mükemmel geldi Kayla’yı birincil kucağına aldığında gözleri doldu BEN ANNELIK İŞİNİ SEVDİM Adını kim koydu Kayla’nın? Babası istedi, ben de onayladım Kayla, katıksız, kötülüklerden temizlenmiş anlamına geliyor Ve Kayla bundan böyle üç aylık Birlikte nasıl vakit geçiriyorsunuz? Her şeyiyle ben ilgileniyorum, gelişimini yakından izliyorum Çok komik bir kız şimdiden belli istekleri var Minik bir insan işte dahası müziği çok seviyor Onunla ilgili gelecek planları yapmaya başladınız mı? Çoktan hiçbir şey planlanamaz, planlanmamalı da Yoksa fazla hüsran yaşanır Annem gibi anne olsam ne mutlu bana Aile bağlarına ve sevgiye yük veren, vicdanlı biri olsun yeter Bundan Böyle vicdanlı insan kalmadı çünkü Gerisini kendi istekleri belirleyecektir Kayla’nın bir kardeşi olmasını istiyor musunuz? Ben bu işi sevdim Düşünüyoruz açıkçası İki kardeş olsunlar diyoruz Tek çocuk olarak büyümemeli Son olarak; oyunculuğa dönmeyi düşünüyor musunuz? Fazla istiyorum Özledim Ekim ayından sonra gelecek tüm teklifleri değerlendireceğim 1548654210 1548654210 irmakunalvekizikayla5c4e96880b3a7irmakunalvekizikayla5c4e96880b3a7 irmakunalvekizikayla5c4e96880b3a7 YAĞMUR MÜKEMMEL BİR TEYZE OLDU Kardeşiniz Yağmur, Kayla’yı gördü mü? Görmez mi? Kayla için deli oluyor Gerçekten mükemmel, çok ilgili bir teyze Zaten ben daha 13 yaşında, o 8’indeyken başlamıştı “Ben ne süre teyze olacağım? diye sormaya acilen teyzeliğin tadını çıkarıyor Türkan anne de (şoray) gördü O bebekliğimi bildiği için Kayla’yı bana fazla benzetiyor