meslek arayanlar, başvuruda bulunanlar DIKKAT!!!!!!! merhaba melekler uzun zamandır meslek arıyorum ve size başımdan geçen bir olayı anlatıcam şimdiye değin heryere yolluyodum cv internette bundan böyle en ince ayrıntısına kadar arar oldum neyse konuya gelelimisarayanlarbasvurudabulunanlardikkat5c4b6e48ab07ealt bayram zamanı bir yerden aradılar beni ben sekreter için başvurmuştum fakat emlak mezunuyum normalde inşaat firmasıymış satışla ilgilenmezmisniz demişlerdi bende hayır ilgilenmiyorum dediğimde peki biz sonradan döneriz diyip kapamışlardı Birgün daha sonra yeniden aradılar aynı yerden arife gününden birgün önceydi pazar günü yani çalışıyoruz biz bayram öncesi diye demişti bende saç baş düzensiz bitkinlik da olunca o gün gelemem demiştimisarayanlarbasvurudabulunanlardikkat5c4b6e48de833gifalt hahaha hahaha hahaha birde kafam karmakarışık falan diyince ben telaşeden dolayı demiştim o niçin şirketle ilgili mi bişey var demişti yoo demiştim bende neyse o gün gelemem diyince peki sonra arıcaz diyip kapadılar 34 gün önce her tarafta arandım adam eski çalıştığım yerden neden çıktığımı sordu falan ve adımızı duymuşsunuzdur sanırım demişti bende hayır dedim adını söyledi ısrarla neyse randevu verdi kapadım sonra kardeşime dedim o da aynı yerden önceden onun da arandığını söyledi adamın 6 aydır bakamadm demesinden şüphelenip internette araştırınca tacizden 6 aydır hapiste olduğunu görmüş adam gereksiz yere ısrarla adını söylememiş yani anında geri aradım netten araştırdım gelmemeye karar verdim dedim adam yalnızca peki melike hanım dedi ve kapadı Ondan beri de başvurcağım yerleri ya netten araştırıyorum yada önce telefonda arayıp konuşuyorum Birçok vakit iş olsun yeterki diyip başvuruyoruz lakin ne çıkıcağını bilmiyoruz bu yaşadığım da aklınızda bulunsun istedimisarayanlarbasvurudabulunanlardikkat5c4b6e48ab07ealt