iltasyazilim
FD Üye
Arkadaşlar Meslek uygun bi kızdan hoşlanıyorum Kız 20 yasında ben 17 kız ilklerde benle ilgilenmiyodu ama sonra kızla göz göze gelmeye başlayınca kıza hafif bi gülümsedim oda gülümsedi ondan sonradan face'den filan ekledim konusuyoduk güzel gidiyodu ama su 1 haftadır kız iş yerinde beni görmemezlikten geliyor mesajlarıma cevap vermiyor Nedeni ne olabilir?
Iş yerinde cok nadir olsada tek yakalıyorum tek yakalıyabilrsem ona Niçin aramıza mesafa koymaya calıstıgını sormam dogru olurmu sizce?
Birde şu yönü var kız beni patrona şikayet ederse beni rahatsız ediyo filan diye patronum beni cok sever ve bana hürmet duyar adamın gözünden düşmek istemiyorum sizce böyle bi şey yaparmı?
Iş yerinde cok nadir olsada tek yakalıyorum tek yakalıyabilrsem ona Niçin aramıza mesafa koymaya calıstıgını sormam dogru olurmu sizce?
Birde şu yönü var kız beni patrona şikayet ederse beni rahatsız ediyo filan diye patronum beni cok sever ve bana hürmet duyar adamın gözünden düşmek istemiyorum sizce böyle bi şey yaparmı?