Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İş dünyası 2021’e kadar karamsar

İş dünyası 2021’e kadar karamsar
0
43

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
Yuzlerce%2Dfirma%2Dkonkordato%2Dsirasinda%2D210425%2Ejpg

Türkiye İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı Hakan Ortan, “Çarkların dönmeye başlamasının 2021’i bulabileceğini ve 2021’e kadar daima bir arada bu düşünceyi paylaşarak aşmak zorunda olduğumuzu görüyorum. İşini çevirmeye çalışanların, hayatta kalmaya çalışanların planlarını yaparken 6 ay daha problemli süreci dikkatle yönetmesini tavsiye ediyorum” dedi.

ZORLUKLAR KAPIDA

Dijital Anadolu projesini TÜRKONFED işbirliğiyle Mart 2018’de Antalya’da yaptıkları toplantıyla başlattıklarını hatırlatan Ortan, dijital dönüşümünü tamamlamayan kurumları güç bir geleceğin beklediğini söyledi.

KOBİ’lerin dijitalleşme ismine yapılan faaliyetlere bütçe ayırması gerektiğini belirten Ortan, KOBİ’lere, pandemi krizini fırsata çevirecek adımlar atmasını tavsiye etti. Öte yandan Ortan, “avantajlı” kredilerle piyasayı desteklemeyi sürdüreceklerini lisana getirdi.

ESNAF BORÇLARINA ERTELEME TALEBİ

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan’a esnafın sorun ve taleplerini ileten Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu (TESK) Genel Lideri Bendevi Palandöken, esnafın kredi borçlarının tekrar ertelenmesini ve çarkların dönmesi için taban seviyede nakdi yardım yapılmasını talep etti.

Esnafın pandemi sürecinden en çok etkilenen kesim olduğunu lisana getiren Palandöken, “Çek ve senetler ötelenmeli. İmtihanların olduğu saatlerdeki sokağa çıkma kısıtlaması esnasında lokanta ve restoranlara paket servis yapabilme imkânı tanınmalı” dedi.

858,496Konular
981,661Mesajlar
29,728Kullanıcılar
berat21321Son üye
Üst Alt