Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

İş Hayatlarında Yaşadıkları ve Tanık Oldukları Olaylarla Tüm Mesai Yorgunluğunuzu Üzerinizden Atacak 15 Kişi

İş Hayatlarında Yaşadıkları ve Tanık Oldukları Olaylarla Tüm Mesai Yorgunluğunuzu Üzerinizden Atacak 15 Kişi
0
154

elektronikci

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
69
s-33ca4209be1a3e7bdab9e3e9cc9f33ad1e0ddc1b.jpg

Birçoğumuz iş hayatlarında bunalsa da, sıkılsa da bazen o denli komik olaylar yaşıyor yahut o denli komik olaylara şahit oluyoruz ki, 'İyi ki bu meslekteyim' diyor insan. İşte başlarına gelen yahut şahit oldukları olaylarla tüm mesainin yorgunluğunu üzerimizden atacak 15 kişi. :)

1. Kurumsal hayat ile ferdî hayatı birbirine karıştırmamış.

gadinburdurlum

2. Sen çalış canım, problem değil benim için...

emilianatablog

3. Günlük rutinimiz. :)

sadbutrettin

4. Oyun oynama işi...

sutluyulan

5. Gel de çalış çalışabilirsen.

p3i14159265358

6. O kadar sene oku, yasa, hukuk ezberle. Sonunda bu türlü bir soru...

semaozcn_

7. Okudum anladım, karşılık vereceğim.

nilomilos

8. Evet evet, o hekim...

_venividivicl

9. Çok komplike düşünmemek lazım.

zeynepbintizey

10. Bugün de bitirdik mesaiyi...

ceydyec

11. Latife da mı yapamayacağız! :)

avmelihdemirer

12. Kısır döngü...

sevdemiyorum

13. Haydaaa.

ssserhatli

14. Hani birlikte verecektik kiloları, hani biz çok güçlüydük...

merkurmerkuri

15. Motivasyon için yemek yemek. :)

busracetinellii