İş Sağlığı Guvenliği Talimat ve Tutanağı
İŞ GUVENLİĞİ TALİMATI TUTANAĞI
İŞCİNİN
Adı Soyadı :
İşyeri ozluk no :
TC Kimlik no :
Calıştığı bolum:
Gorevi :
Yukarıda acık kimliği yazılı oğludoğumlu ’nun işyerimizde aşağıda belirtilen şartları muhakkak surette riayet ederek calışacağına dair bu talimat ve tutanak muhteviyatı,tarafların serbest iradeleri cercevesinde tanzim ve imza edilmiştir
İşyerinde alınmış iş guvenliği tedbirlerine tamamen uyacağım
İşyeri tarafından bir orneği asılmış bulunan İş Guvenliği Talimatlarını okudum,bu talimatlara kesinlikle uyacağım
İşyerinde asılmış bulunan iş guvenliği tedbirleri ile ilgili ikaz levhalarını gordum,bu levhalardaki uyarıları dikkate alacağım
Verilen gorevi bana tarif edildiği şekilde yapacağımAmirlerimin verdiği emirlere tamamen uyacağım
Kendi işimden başka işe karışmayacağım
İşimin icap ettirdiği kişisel emniyet malzemesinin bulunduğunu biliyorumİşimin turune gore bana teslim edilen koruyucu malzemeyi iş zamanında daima kullanacağımBu malzemeyi eskitir veya kırarsam yahut kaybedersem amirime hemen haber vererek yenisini isteyeceğimKoruyucu malzemeyi almadan işbaşı yapmayacağım
İşyerinden izinsiz ayrılmayacağımİşyeri yetkililerinden izin almadan misafir kabul etmeyeceğim
Toz yoğun yerlerde toz maskesi,baretle calışılması gerekli yerlerde baret,duşme tehlikesi olan yerlerde emniyet kemerini kullanacağım
Arızalı takım ve alet kullanmayacağım
İşyerinde sağlık ve guvenlik icin ciddi ve ani bir tehlike olduğunu yahut koruma tedbirlerinde aksaklık olduğu kanaatine varırsam yetkililere derhal haber vereceğim
İş bu tutanak 2 nusha olarak tarihinde imzalanmıştır
Bolum sorumlusu amir İşcinin
Adı Soyadı Adı Soyadı
Cevap: İş Sağlığı Guvenliği Talimat ve Tutanağı
İŞCİ SAĞLIĞI VE İŞ GUVENLİĞİ TUTANAĞI
Sayı:
GUNDEM:
İşyerinde işci sağlığı ve iş guvenliği yonunden noksan konuların incelenmesi
İşci Sağlığı ve İş Guvenliği Kurulu tarih ve saatde
adresinde kurulu
unvanlı işyerinde yapmış olduğu toplantıda:
Ecza dolabında belirtilen ecza malzemelerinin bulunması zorunludur Yapılan tetkik neticesinde bazı tıbbi malzemelerin eksik olduğu tespit edilmiş olup kısa sure icerisinde ilkyardım malzemelerinin tamamlanmasının sağlanmasına oybirliği ile karar vermiştir
BAŞKAN İŞYERİ HEKİMİ İŞYERİ GUVENLİK ŞEFİ
SOSYAL İŞLER DANIŞMANI VARDİYA AMİRİ iŞCİ TEMSİLCİSİ
SENDİKA TEMSİLCİSİ SİVİL SAVUNMA UZMANI
İŞ GUVENLİĞİ TALİMATI TUTANAĞI
İŞCİNİN
Adı Soyadı :
İşyeri ozluk no :
TC Kimlik no :
Calıştığı bolum:
Gorevi :
Yukarıda acık kimliği yazılı oğludoğumlu ’nun işyerimizde aşağıda belirtilen şartları muhakkak surette riayet ederek calışacağına dair bu talimat ve tutanak muhteviyatı,tarafların serbest iradeleri cercevesinde tanzim ve imza edilmiştir
İşyerinde alınmış iş guvenliği tedbirlerine tamamen uyacağım
İşyeri tarafından bir orneği asılmış bulunan İş Guvenliği Talimatlarını okudum,bu talimatlara kesinlikle uyacağım
İşyerinde asılmış bulunan iş guvenliği tedbirleri ile ilgili ikaz levhalarını gordum,bu levhalardaki uyarıları dikkate alacağım
Verilen gorevi bana tarif edildiği şekilde yapacağımAmirlerimin verdiği emirlere tamamen uyacağım
Kendi işimden başka işe karışmayacağım
İşimin icap ettirdiği kişisel emniyet malzemesinin bulunduğunu biliyorumİşimin turune gore bana teslim edilen koruyucu malzemeyi iş zamanında daima kullanacağımBu malzemeyi eskitir veya kırarsam yahut kaybedersem amirime hemen haber vererek yenisini isteyeceğimKoruyucu malzemeyi almadan işbaşı yapmayacağım
İşyerinden izinsiz ayrılmayacağımİşyeri yetkililerinden izin almadan misafir kabul etmeyeceğim
Toz yoğun yerlerde toz maskesi,baretle calışılması gerekli yerlerde baret,duşme tehlikesi olan yerlerde emniyet kemerini kullanacağım
Arızalı takım ve alet kullanmayacağım
İşyerinde sağlık ve guvenlik icin ciddi ve ani bir tehlike olduğunu yahut koruma tedbirlerinde aksaklık olduğu kanaatine varırsam yetkililere derhal haber vereceğim
İş bu tutanak 2 nusha olarak tarihinde imzalanmıştır
Bolum sorumlusu amir İşcinin
Adı Soyadı Adı Soyadı
Cevap: İş Sağlığı Guvenliği Talimat ve Tutanağı
İŞCİ SAĞLIĞI VE İŞ GUVENLİĞİ TUTANAĞI
Sayı:
GUNDEM:
İşyerinde işci sağlığı ve iş guvenliği yonunden noksan konuların incelenmesi
İşci Sağlığı ve İş Guvenliği Kurulu tarih ve saatde
adresinde kurulu
unvanlı işyerinde yapmış olduğu toplantıda:
Ecza dolabında belirtilen ecza malzemelerinin bulunması zorunludur Yapılan tetkik neticesinde bazı tıbbi malzemelerin eksik olduğu tespit edilmiş olup kısa sure icerisinde ilkyardım malzemelerinin tamamlanmasının sağlanmasına oybirliği ile karar vermiştir
BAŞKAN İŞYERİ HEKİMİ İŞYERİ GUVENLİK ŞEFİ
SOSYAL İŞLER DANIŞMANI VARDİYA AMİRİ iŞCİ TEMSİLCİSİ
SENDİKA TEMSİLCİSİ SİVİL SAVUNMA UZMANI