Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İsa Bu Köye Uğramadı Kitap Özeti - Carlo Levi

İsa Bu Köye Uğramadı Kitap Özeti - Carlo Levi

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
İsa Bu Köye Uğramadı Kitap Özet Carlo Levi Kitapları İsa Bu Köye Uğramadı Kitap Tanıtım İsa Bu Köye Uğramadı Kitap Fiyatı

Carlo Levi'nin bu kitabını ilk okuduğumda çarpılmıştım Italo Calvino da söylüyor ya, kendimce de içten İnsanları, hayvanları, bitkileri öylesine büyük bir aşkla tarif ediyordu oysa, yarı zamanın ötesinde bir şeyden, bir büyük hakikatten, bir büyük aşktan söz ediyordu

Bunu bir tek Yaşar Kemal'de gördüm ben: Kimyası ağır ağır bozulan, dönüşen, farklılaşan dünyada insanı insan yapan ve değişmese çok iyi olacak olan şeylerin olduğunu bunca hoş, bunca etkileyici, bunca harikulade nasıl anlatır insan? Şöyle düşünün, bir zamanlar bir dünya vardı ve o dünya güzeldi O dünyaya birileri şahitlik etti ve o dünyayı biz bundan böyle ama bu adamların aracılığıyla kavrayabiliyoruz

Dünyayla, doğayla ve insanla aşka benzer bir ilişki yaşamış ve aşkla yazar adamlar bunlar Carlo Levi de bu büyük yazarlardan biri Kendimce bu kitabı mutlaka okuyun Kendinizi bulacaksınız

İsa Bu Köye Uğramadı

Carlo Levi
· Helikopter Yayınları
· Basım Tarihi : 09
· ISBN : 9755819118
· Sayfa Sayısı : 224
· Çevirmen : Sabahattin Eyüboğlu
· Etiket Fiyatı : 2000 TL *

858,506Konular
983,055Mesajlar
33,112Kullanıcılar
fekaSon üye