Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İşadımını evinde kalbinden bıçaklayarak öldürdüler

İşadımını evinde kalbinden bıçaklayarak öldürdüler
0
41

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
İşadımını evinde kalbinden bıçaklayarak öldürdüler Bolu İl Genel Meclisi’nin CHP’li üyelerinden 56 yaşındaki Fahrettin Tanyar, önceki gün sabaha karşısında evine giren ve kimliği henüz belirlenemeyen kişiler kadar yatağında uyurken kalbinden bıçaklanarak öldürüldü http:fotogalerihurriyetcomtrgaleridetayaspx?cid 15443&rid 2 Olay, sabahın erken saatlerinde Fahrettin Tanyar’ın Bahçelievler Mahallesi Bağımsızlık Caddesi’nde oturduğu apartman dairesinde meydana geldi Eşi Serap Tanyar’ın banyoda olduğu sırada, 4’üncü kattaki dairenin kapısını açarak içeri giren kimliği az önce belirlenemeyen kişiler, yatak odasına yönelerek, yatağında uyuyan Tanyar’ı kalbinden bıçakladı Saldırganlar, bununla birlikte yiyecek ürünleri satan işyeri bulunan Tanyar’ın dolaptaki iki av tüfeğini de alarak kaçtı Yatak odasından gelen sesler üstüne banyodan çıkan Serap Tanyar ile uykularından uyanan çocukları Tanay ile Tulû Tanyar, babalarının yatakta kanlar içindeki cesedini fark etti Anne ve çocukların çığlıkları üstüne uyanan komşuları da eve gelerek polise haber verdiler Polis evin kapısında herhangi bir baskı olmadığını saptarken, iki veya üç kişi oldukları belirlenen katilleri yakalamak için çalışma başlattı Serap Tanyar, Suç Oluşturan esnasında banyodaydım Kızımın çığlığı üstüne banyodan çıktım Yatak odasına gittiğimde eşimin kanlar içindeki cesedini gördüm Banyodan çıkarken, evin kapısından çıkan ikiüç kişiyi gördüm Kim olduklarını bilmiyorumdedi bununla beraber Köroğlu Avcılar Kulübü’nün de başkanlığını yürüten Tanyar, 15 ay önce vücuda yapışan keneyi dışında tutmak için bulduğu kolay ve pratik çözümle gündeme gelmişti Tanyar’ın bulduğu yöntem ile enjektörün ucu kesiliyor ve hava basıncı ile kene vücuttan çıkarılıyor hurriyet  

858,497Konular
981,950Mesajlar
29,947Kullanıcılar
Pelin06432Son üye
Üst Alt