Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

İsa'nın vefat meselesi hakkında ayet

0
127

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0

Allah buyurmuştu ki: Ey İsa! Seni vefat ettireceğim, seni nezdime yukselteceğim, seni inkar edenlerden arındıracağım ve sana uyanları kıyamete kadar kafirlerden ustun kılacağım Sonra donuşunuz bana olacak İşte o zaman ayrılığa duştuğunuz şeyler hakkında aranızda ben hukmedeceğim
Ali İmran : 55

Similar threads

İsa'nın ölüm meselesi hakkında ayet Allah buyurmuştu ama: Ey İsa! Seni vefat ettireceğim, seni nezdime yükselteceğim, seni inkâr edenlerden arındıracağım ve sana uyanları kıyamete dek kâfirlerden üstün kılacağım Sonradan dönüşünüz bana olacak İşte o süre ayrılığa düştüğünüz şeyler hakkında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
162
İsa (as ) hakkında ayetler Andolsun biz Musa'ya Kitab'ı verdik Ondan sonra ardarda peygamberler gonderdik Meryem oğlu İsa'ya da deliller verdik Ve onu, RUhu'lKudus (Cebrail) ile destekledik Ama ne zaman size bir peygamber nefislerinizin hoşlanmadığı bir şey getirdiyse buyukluk taslayarak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
146
İsa (as ) hakkında ayetler Andolsun biz Musa'ya Kitab'ı verdik Ondan sonradan ardarda peygamberler gönderdik Meryem oğlu İsa'ya da deliller verdik Ve onu, Rûhu'lKudüs (Cebrail) ile destekledik Fakat ne zaman size bir peygamber nefislerinizin hoşlanmadığı bir şey getirdiyse büyüklük taslayarak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
192
Bu gün dahi, müslümanlar arasında hararetle tartışılan bu konu, aslında Kur'anın nüzulünden çok önceye dayanır Müslümanlar arsındaki genel kabul ise şudur: İsa (AS) çarmıha gerilmemiş, Allah onu göğekendi katına çıkarmış ve kıyamete yakın bir zamanda tekrar yeryüzüne indirecektir Evet, çok...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
İnsanların doğru yolu bulabilmeleri ve yaratılış gayelerine göre hayatlarını tanzim edebilmeleri için, Peygamberler gönderilmektedir Hadislerde yaklaşık 124000 peygamberin geldiğinden bahsedilmektedir Cenabı Hak (cc) insanların sahipsiz ve kılavuzsuz kalmamaları için, her zaman ve mekana...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
858,460Konular
981,104Mesajlar
29,527Kullanıcılar
ConsternatedSon üye
Üst Alt