iltasyazilim
FD Üye
((serinin 1 kitabı))göze çarpan
Kitabın Adı : Göze Çarpan
Yazarı : PC Cast Kristin Cast
Yayını : Pegasus
Kitap Özeti ;
Yeni Bir Yaşam, Yeni Bir Aşk
Bütün Dünyada Gençlerin Tutkunu Olduğu Yeni Bir Vampir Serisi
Yüzümü ona çevirdiğimden beri bu kitap beni kendine esir etti Tamamıyla muhteşem Sinyâl, ateşli, karanlık ve eğlenceli
Gena Showalter, Yazar
Ilk paragraftan itibaren bağımlısı oldum Kitabı bir çırpıda bitirdim
MaryJanice Davidson, New York Times bestseller Yazarı
Aşırı derecede bağımlılık yapan bir vampir serisi
Romantic Times
On altı yaşındaki Zoey, İz Şoför göre İşaretlendiğinde, eski hayatının geride kaldığını anlamıştı Derhal bundan böyle, arkadaşlarından ve ailesinden ayrılıp çalışması gereken tek dersin Vampir 101 olacağı Gece Evi'ne yerleşmek zorundaydı
Aşk, İhanet, Gerilim ve Rekabet doymuş Gece Evi Serisinin Ilk kitabı Göze Çarpan sizi kendisine esir edecek *
Kitabın Adı : Göze Çarpan
Yazarı : PC Cast Kristin Cast
Yayını : Pegasus
Kitap Özeti ;
Yeni Bir Yaşam, Yeni Bir Aşk
Bütün Dünyada Gençlerin Tutkunu Olduğu Yeni Bir Vampir Serisi
Yüzümü ona çevirdiğimden beri bu kitap beni kendine esir etti Tamamıyla muhteşem Sinyâl, ateşli, karanlık ve eğlenceli
Gena Showalter, Yazar
Ilk paragraftan itibaren bağımlısı oldum Kitabı bir çırpıda bitirdim
MaryJanice Davidson, New York Times bestseller Yazarı
Aşırı derecede bağımlılık yapan bir vampir serisi
Romantic Times
On altı yaşındaki Zoey, İz Şoför göre İşaretlendiğinde, eski hayatının geride kaldığını anlamıştı Derhal bundan böyle, arkadaşlarından ve ailesinden ayrılıp çalışması gereken tek dersin Vampir 101 olacağı Gece Evi'ne yerleşmek zorundaydı
Aşk, İhanet, Gerilim ve Rekabet doymuş Gece Evi Serisinin Ilk kitabı Göze Çarpan sizi kendisine esir edecek *
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.