Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

İşe Yarayan Zayıflama Yontemleri

İşe Yarayan Zayıflama Yontemleri
0
58

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Sağlığınızı kaybetmeden fazla kilolarınızdan kurtulmak icin işe yarayan zayıflama formulleri arıyorsanız, doğru adrestesiniz İşe yarayan en etkili zayıflama yontemleri arasından yedi tanesi sizlerle paylaşıldı

Aşırı kiloları ile başı dertte olanların kısa surede zayıflamasını sağlayacak en etkili yontemler ve zayıflama onerileri uzmanlarımız tarafından acıklandı İşe yarayan zayıflama yolları nelerdir diye merak edenler, uzman onerilerine goz atabilirler Kısa surede sağlıklı kilo vermenin yontemleri bakın neler
Ani ve şiddetli değişiklikler uzun surmez Kilo vermeye gelince, basit ve yapılabilir olanlar harikalar yaratabilir Biliyorum, cunku ben de kilo problemiyle uzun sure uğraştım İşte bana gercekten yardımcı olan birkac fikir Umarım sizin de işinize yarar
1 Yemeklerden 30 Dakika Once Besin Değeri Yuksek Bir Şey Yiyin ya da İcin
Birkac fikir: bir kase salata, iki buyuk bardak su, bir avuc badem, bir kase corba, bir elma, bir dilim peynir…
2 Her Zaman Yanınızda Duşuk Kalorili, Duşuk Yağ Oranına Sahip Bir Şey Bulundurun
Boylece yemek durtusu başladığında yiyebilirsiniz Kilo alacağım endişesi duymadan yiyebileceğiniz gıdalar: salata, haşlanmış patates, yoğurt vs
3 Daha Fazla Meyve Yiyin Ama Doğru Secim Yapın
Kilolardan kurtulmak icin en uygun meyveler papaya, erik, vişne, kiraz, portakal ve cilek
4 Yağlı Besinlerden Tamamen Kurtulun
Cips, mayonez, kek, cikolata, kızartmalar… Eğer onları gormezseniz, yiyemezsiniz de Diğer yandan eğer orada olurlarsa, sizin bu konudaki istekliliğinizi yeneceklerdir Dolabınızda artık bu yiyeceklere yer yok
5 Mavi Bir Tabaktan Yiyin
Araştırmalar mavi ve yeşil renklerin iştahı azalttığını ve fazla yemeyi engellediğini gosteriyor
6 Daha Kucuk Tabak ve Kaseler Alın
Boyut gercekten onemli Daha kucuk bir tabağa yemeği doktuğunuzde, nicelik olarak hala yeterince yemek varmış gibi hissediyorsunuz Eğer gozumuz doyarsa da, duşuk miktarlarla tatmin olmamız da kolaylaşıyor
7 Paylaşma Huyu Edinin
Bir şeye karşı koyulamayacak kadar iyiyse, butun hepsini yemek yerine bir ya da iki dilim yemek ve geri kalanını başkalarıyla paylaşmak iyi bir fikir Boylece arkadaşlık bağlarınızı geliştirirken, daha az kalori alacaksınız
h 3İşe Yarayan Zayıflama Yontemleri

858,496Konular
981,662Mesajlar
29,732Kullanıcılar
ozgurcexSon üye
Üst Alt