iltasyazilim
FD Üye
arkadaşlar bundan 1 ay önce arkadaşların tawsiyesi we hoslandıgım icin bi kıza teklif ettim (kız allahı war cok güzel) neyse kabul etti cıkmaya felan basladık yan ben kıza soguk felan dawranıorum elimde olmadan yani bilmiorum bu işleri daha dogrusu kızı zorlamak üzmekte istemiorum bir gün ayrılıktan laf actım yan kız istemedi bunun ertesi günü o terketmek istedi bu sefer ben istemedim neyse istemememe ragmen ayrıldık emrindeki ben cok üzüldüm neyse 2 gün sonrası kendine yeni birini yapmış benim yakın arkadaslardan ben kıza sordum böyle bişi warmı die hayır dedi ben seni sewiorum felan neyse emrindeki inandım biz bunla mesajlaşmaya dewam edioruz bir gün bunun cıktıgı oglan (bağlı benim haberim yok cıktıklarından) benim yakama yapıstı sen nie bu kızı rahatsız ediosun die dedim sen bu soruyu hangi sıfatla soruosun dedi ben o kızla cıkıorum beynimden wurulmusa döndüm bana mesaj atıo özür dilerim affet 2 bir kısmet die (emrindeki cıktıgı cocuktan ayrılmıs) fakat tabi kızıda cok sefiorum sizce ne yapmalıyım? 2 bi talih tanımalımıyım yoksa en ince ayrıntısına kadar silmelimiyim?