Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Işın Karaca Ben Sevdalı, Sen Belalı Şarkı Sozu

0
112

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Ben Sevdalı, Sen Belalı Şarkı Sozu Işın Karaca
Işın Karaca Ben Sevdalı, Sen Belalı Şarkısı
Işın Karaca Ben Sevdalı, Sen Belalı Şarkısının Sozleri

Işın Karaca Ben Sevdalı, Sen Belalı

Sen beni, sen, sen unutmuş gibisin
Ben hala deliyim hala sevdalı

Sen, sen beni unutmuş gibisin

Yaktığın ateşi sonduremedim
Sen hala cılgınsın hala belalı
Oof hala belalı…

Cekmeye razıyım kaprislerini
İstersen zincire vur ellerimi
Ne olur birtanem anla halimi

Sen benden,sen vazgecmiş gibisin
Ben hala tutkunum hala yaralı

Sen benden,sen vazgecmiş gibisin
Ben hala tutkunum hala yaralı

Yaktığın ateşi sonduremedim
Sen hala cılgınsın hala belalı
Hala belalı…

Bu sevda bir anda bitebilir mi
Gercekler yalana donebilir mi
Ne olur bir tanem anla halimi

Similar threads

Işın Karaca Ben Sevdalı Sen Belalı Şarkı Sozu Sen beni, sen, sen unutmuş gibisin Ben hala deliyim hala sevdalı Sen, sen beni unutmuş gibisin Ben hala deliyim hala sevdalı Yaktığın ateşi sonduremedim Sen hala cılgınsın hala belalı Oof hala belalı Cekmeye razıyım kaprislerini İstersen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
Selami Şahin Ben Sevdalı Sen Belalı selami şahin sen benden vazgeçmiş gibisin selami şahin ben sevdalı ben sevdalı sen belalı indir belalı şarkı sözü indir Sen beni sen unutmuş gibisin Ben hala deliyim, hala sevdalı Yaktığın ateşi söndüremedim Sen hala çılgınsın hala belalı Ah Hala belalı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
Tuğba Ozerk Aklımda Sen Varsın Şarkı sozleri Aklımda sen varsın şarkısı sozu Tuğba Ozerk Tuğba Ozerk Aklımda Sen Varsın Şarkısı sozleri Hasret Sardı Dort Bir Yanı İcim Titriyor Bakma Sevdalı Ya Ayrılığa Alışmalı Yada Oturup Hasrete Karışmalı Cek Bi Okka Acı Ordan Kan Durmadan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
VarsınTuğba Ozerk Aklımda Sen Varsın sozleri Tuğba Ozerk Aklımda Sen Varsın şarkı sozleri Tuğba Ozerk Aklımda Sen Varsın Hasret sardı dort bir yanı İcim titriyor bakma sevdalı Ya ayrılığa alışmalı Ya da oturup hasrete karışmalı Cek bir okka acı ordan kan durmadan Huzunleri dok masaya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
Işın Karaca,Sen Affetsen Ben Affetmem Şarkı Sozu Şarkı Sozu Işın Karaca,Sen Affetsen Ben Affetmem Işın Karaca,Sen Affetsen Ben Affetmem Tanrım kotu kullarını sen affetsen ben affetmem Butun zalim olanları sen affetsen ben affetmem Tanrım kotu kullarını sen affetsen ben affetmem...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
858,496Konular
981,672Mesajlar
29,758Kullanıcılar
yurhıgvSon üye
Üst Alt