Işın Karaca Boşanıyor! ışın karaca ışın karaca haberleri Sevgili melekler, geçen sene eşine boşanma davası açan fakat sonra vazgeçen Işın Karaca, baştan boşanma davası açtı 10 ay aradan daha sonra ikinci defa boşanmanın eşiğine olan çiftin Mia adında dahası kızları bulunuyor 7951 7951 isinkaracabosaniyor5c4e0214e933disinkaracabosaniyor5c4e0214e933d 340 606 isinkaracajpeg7951 Işın Karaca Boşanıyor! isinkaracajpeg7951 Işın Karaca Boşanıyor! Geçen yıl, eşinin kendisini bir hostesle aldattığını öne sürerek dava açan şarkıcı, Sedat Doğan’ı mahkemede “Ben karımı fazla seviyorum, boşanmak istemiyorum sözleri üzerine affetmiş ve evliliğini sürdürme kararı almıştı Aradan 10 ay geçmesinin peşinde Karaca, her yerde bölünme kararı aldığını açıkladı Boşanmanın üçüncü sahışlarla ilgisi olmadığını söyleyen Karaca, “Kavgasız, gürültüsüz, gayet uygar bir şekilde yaşam yolculuğumuzda, birbirimize olan saygı ve sevgimizi daim tutarak yollarımızı ayırma kararı aldık Kızımız Sasha Mia ve ailelerimizin hasar görmemesi açısından evliliğimizi barışçıl bir şekilde sonlandırmaya karşılıklı bir şekilde karar verdik dedi ‘Üçüncü kişi’ değil Ayrılık sebebi asla üçüncü şahıslar değildir Bu konuyu bilhassa spesifize etmek isterim Kızımızdan nedeniyle hayatımızın ardına kadar Sedat’la görüşeceğiz dedi Karaca, boşanma kararının arkasında kızı Mia ve oğlu Erdağ’la tatil için Kıbrıs’a gitti