Geçtiğimiz günlerde kızı Mia ile Uludağ'da tatil yapan Işın Karaca, son günlerde sahne kıyafetleri ve kendisine yöneltilen tenkitlere yönelik yaptığı açıklamayla çok konuşulan Gülşen hakkında konuştu. Karaca açıklamasında 'ben de kız annesiyim o da makul bir normun içerisinde bu ülkeye nazaran hareket etmelidir diye düşünüyorum.' kelamlarına yer verdi.
Işın Karaca geçtiğimiz günlerde kısa bir kış tatiline çıktı.
Kızı Mia ile Uludağ'a tatile giden ünlü müzikçi magazin muhabirlerinin dikkatinden kaçmadı alışılmış.
Karaca muhabirlerle sohbet ederek 'Karne sevinci ile hayatımızı donarak geçirdiğimiz 3 gün oldu.' dedi.
Basın muhabirleri Karaca'ya, son günlerde sahne kıyafetleriyle çok tartışılan Gülşen'i de sormadan geçmedi.
Işın Karaca ise meslektaşı hakkındaki soruyu 'Gülşen aslan üzere müzikçi, efsane bir kelam muharriri. Yalnızca ben de kız annesiyim o da makul bir normun içerisinde bu ülkeye nazaran hareket etmelidir diye düşünüyorum. Son kostümünü görmedim, telefondan uzak durmaya kelam verdim o yüzden bakmadım yeterli çalışmalar.' diyerek soruyu cevapladı.
Işın Karaca Gülşen'in süper açıklamasından da habersiz değildir diye düşünüyoruz.