Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Işın Karaca Ne Duamsın Ne De Bedduam Şarkısı

Işın Karaca Ne Duamsın Ne De Bedduam Şarkısı
0
65

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Işın Karaca Ne Duamsın Ne De Bedduam Şarkı Sozleri

Bu aşkı burada sen noktaladın
Artık ne duamsın nede bedduam
Kendini mechule sen uğurladın
Artık ne duamsın ne de bedduam
Yıllarca aşkınla boşa yanmışım
Seni bir sevgili bir dost sanmışım
Bir hicmişsin meyer ben aldanmışım
Gul değil dikensin gonul bağımda
Bir kara calısın aşk mezarımda
Şimdi bir olusun sen mezarımda
Yıllarca aşkınla boşa yanmışım
Seni bir sevgili bir dost sanmışım
Bir hicmişsin meyer ben aldanmışım

Similar threads

Işın Karaca Arabesque (2010) ışın karaca arabesque Kuvvetli sesi ve yorumuyla birçok hayranı ve dinleyicisi olan Işın Karaca'dan yepyeni albüm piyasaya çıktı Albümün ismiArabesqueAlbüm tanıtına geçiyorum bakalım Işın yeni albümünde hangi parçalara yer vermiş 1549257108 1549257108...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
Ben ne cok hata yapmışım meğer Gozum kapalı bakmışım meğer Yıllar gecmiş ben saymışım meğer Dostum sanıp aldanmışım meğer Yıllarca surer sanmışım meğer Boşa kalbimi acmışım meğer Vakit kaybıydı diyemem ama Sen hic dostum olmamışsın meğer Olsun varsın pişman değilim Biraz uzuldum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
123
heryerde bulamayacagınız hoş sözler ya Sahip Olursun Bana Bu Hayatta Ya Da Hayal Olurum Kalirim Ruyalarinda Ya $arkin Olur Kalirim Dudakalarinda Veya Uzak Gelen Bir Ses Olur Kalirim Kulaklarinda Ya Yalan Olursun Dunyamda Veya Allahtan Sonra Tek Gercegim Olursun Taparim Sana​ Sen Sorgularken...
Cevaplar
0
Görüntüleme
137
Işın Karaca Tanrım şarkısı Işın Karaca Tanrım şarkı sozu Işın Karaca Tanrım sozleri Işın Karaca Tanrım şarkı sozleri Tanrım tanrım tanrım Bana kuvvet ver Bu aşka bu sevgiye Gucum kalmadı Oyle bir vefasız yare duştum ki Merhamet bilmiyor sevmek bilmiyor Haykırdım yıllarca ona...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
Işın Karaca Tanrım Şarkı Sozu Işın Karaca Tanrım Şarkısının Sozleri Şarkı Sozu Işın Karaca Tanrım Tanrım tanrım tanrım Bana kuvvet ver Bu aşka bu sevgiye Gucum kalmadı Oyle bir vefasız yare duştum ki Merhamet bilmiyor sevmek bilmiyor Haykırdım yıllarca ona aşkımı Duymak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
131
858,493Konular
981,562Mesajlar
29,681Kullanıcılar
ghbfghSon üye
Üst Alt