Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Işın Karaca Tanrım Şarkı Sozu

0
129

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Işın Karaca Tanrım Şarkısının Sozleri
Şarkı Sozu Işın Karaca Tanrım

Tanrım tanrım tanrım
Bana kuvvet ver
Bu aşka bu sevgiye
Gucum kalmadı

Oyle bir vefasız yare duştum ki
Merhamet bilmiyor sevmek bilmiyor
Haykırdım yıllarca ona aşkımı
Duymak istemiyor beni gormuyor

Aşk cemberi sardmış dort bir yanımı
Duymayan kalmadı bu feryadımı
Bu gidişle bu aşk beni oldurur
Kuluna bırakma sen al canımı

Tanrım senden başka kimim var benim
Şikayet etmeye kime gideyim
Kuluna kul oldum severek taptım
Gel gor beni tanrım bak ne haldeyim

Similar threads

Işın Karaca Tanrım şarkısı Işın Karaca Tanrım şarkı sozu Işın Karaca Tanrım sozleri Işın Karaca Tanrım şarkı sozleri Tanrım tanrım tanrım Bana kuvvet ver Bu aşka bu sevgiye Gucum kalmadı Oyle bir vefasız yare duştum ki Merhamet bilmiyor sevmek bilmiyor Haykırdım yıllarca ona...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
Grup Koridor Tanrım Sozleri Grup Koridor Tanrım Şarkı sozu Merhamet bilmiyor sevmek bilmiyor Haykırdım yıllarca ona aşkımı Duymak istemiyor beni gormuyor Aşk cemberi sardı dort bir yanımı Duymayan kalmadı, bu feryadımı Bu gidişle bu aşk beni oldurur Kuluna bırakma sen al canımı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
Işın Karaca Tanrım Beni Baştan Yarat Şarkı Sozu Işın Karaca Son Albumu Tanrım Beni Baştan Yarat Şarkı Sozu Işın Karaca Son Albumu 2019 albumu Tanrım Beni Baştan Yarat şarkısının şarkı sozleri Işın Karaca Tanrım Beni Baştan Yarat Şarkı Sozu Gulmeyecek bu yuzu neden verdin bana yarab...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
Işın Karaca Tanrım Beni Baştan Yarat Şarkı Sozu gulmeyecek bu yuzu neden verdin bana yarab? ya birazcık neşe ver ya beni baştan yarat hep terketti sevdiklerim paramparca dunyam benim sende kaldı umitlerim paramparca dunyam benim baştan yarat ellerimi batan yarat gozlerimi baştan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
Işın Karaca Gulum Benim Şarkı Sozu, Gulum Benim Şarkı Sozu Işın Karaca Işın Karaca Gulum Benim Kalbimdeki tatlı sızı Sensin bu gonlumun yazı Bakışların oyle guzel Olduruyor beni nazı Karda acan cicek gibi Colde yağan yağmur gibi Sevincimsin mutluluksun Sana oyle hasretim ki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
858,477Konular
981,295Mesajlar
29,562Kullanıcılar
omaromarcanSon üye
Üst Alt