Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

İşine aşık bi adamım ben..

İşine aşık bi adamım ben..
0
202

Similar threads

Lise 1 e gidiyorum 15 yaşındayım hemen sınıfımdaki kıza aşığım ya şöyle bir şey mektep başlayalı 3 ay oldu ve 3 aydır vazgeçemedim çok seviyorum hemde fazlaŞimdi o ingilizceyi çok seviyor yabancı dizileri falan bende ingilizcemiz baya iyi okula oranla hatta okulda en iyi ingilizce olarak 2 miz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
Arkadaşlar Çook uzun eğer okuyup yanıt verirseniz sizlere minnettar olurumŞimdiden yorumlar için teşşekkürler Arkadaşlar 18 yaşında bir üniversite öğrencisiyimDaha üniversitenin ilk gününde Otobüste bi kız gördüm o zamandan beridir onu unutamıyorumKendisi tıp fakültesi öğrencisi ben ise...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
Aşkın ömrünün 3 yıl olduğu kuralına inandığını belirten Keremcem, zaten işine aşık olduğunu belirtti. Aşık olmadan evlenmenin uygun olmadığını ileri sürerken "Çocuk için evlenmem" açıklaması gündeme oturdu. Bir çok dizi ve filmde rol alan 44 yaşındaki ünlü şarkıcı Keremcem, şarkıcılık...
Cevaplar
0
Görüntüleme
52
Arkadaşlar Çook uzun eğer okuyup cevap verirseniz sizlere teşekkür borçlu olurumŞimdiden yorumlar için teşşekkürler Arkadaşlar 18 yaşında bir üniversite öğrencisiyimDaha üniversitenin ilk gününde Otobüste bi kız gördüm o zamandan beridir onu unutamıyorumKendisi tıp fakültesi öğrencisi ben ise...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
ilk olarak merhaba yaşım 21 izmir de yaşıyorum astsubay myo kapandığı için subaylık hayyalleri bitti napayım ne edeyim derken dedim ygs lys gireyim üniversiteyi okuyayım neyse benim edebiyat coğ tarih iyi matematik de temelim var konular beceriksiz internetten özel ders ilanlarına baktım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
45
858,496Konular
981,669Mesajlar
29,756Kullanıcılar
Üst Alt