Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İşkence Görmek İçin Para Ödeyen Bir 'Köle'nin Akılalmaz İtirafları: 'İdrar İçmenin Hayalini Kurdum'

İşkence Görmek İçin Para Ödeyen Bir 'Köle'nin Akılalmaz İtirafları: 'İdrar İçmenin Hayalini Kurdum'
0
48

dadaş

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
70
s-02788423f449e99f6ddae18d2733318a9d5423e7.jpg

Para karşılığı kendilerine azap yaptıran 'köle'ler ve onlara azap yapan 'sahibe'ler Türkiye'de de giderek yaygınlaşıyor. Bu bireylerin anlattıkları ise akıllara sakinlik veriyor. 

Kendisini 'köle' olarak tanımlayan bir kişi, 'Hizmetçi olmak, köpek üzere muamele görmek, hastanelik olacak halde küllük olarak kullanılmak en çok sevdiklerim' diyor ve ekliyor: 'İdrar içmenin hayalini çok kurdum ancak olmadı'

Saatlik fiyatlar ödeyerek aşağılanma, falaka hatta küllük üzere kullanılmaya kadar her tıp işkenceyi satın alanlar kendilerini 'köle' olarak tanımlıyor. 

İşkence yaparak saatliği 150 ile 5 bin TL ortasında değişen fiyatlarda para kazanan bireylere ise 'sahip' adı veriliyor.

Köleler ve sahipler, ‘köle aranıyor’ ilanlarında cinsiyet, yaş, bağ durumu bilgilerini, irtibat numaralarıyla birlikte paylaşıyor. 

Sahibeler hangi azapları daha uygun yaptıklarını, köleler de aşağılanmaktan mı, dayak yemekten mi, eşya olarak kullanılmaktan mı hoşlandıklarını belirtiyor.

????

"Gelenlerin yüzde 95’i evli"

Para karşılığı azap yapan, takma ismiyle ‘Sahibe Sevda’, Avrupa ve Arap ülkelerinden de çok sayıda müşterisi olduğunu belirterek “Gelenlerin yüzde 95’i evli” dedi.

Köle olarak tanımlanan müşterilerden takma ismiyle Cemil ise, evli ve iki çocuk babası olduğunu tabir ederek, “Hizmetçi olmak, sehpa ve küllük olarak kullanılmak en âlâ yaptığım kölelikler” dedi.

"İdrar içmenin hayalini kurdum"

Gazetecilerle ‘sahibe’ olduğunu düşünerek, bir kafede görüşen 35 yaşındaki Cemil, evli ve 2 çocuk babası olduğunu, dokuma personeli olarak çalıştığını anlattı. Müsaade günlerinde kölelik yaptığını söyleyen Cemil, en çok küllük ve masa olarak kullanılmaktan keyif aldığını belirtti.

Askerden döndükten sonra, 15 yıldır para ödeyerek kölelik yaptığını anlatan Cemil, “Kültürel ve toplumsal nedenlerden ötürü, ailemi kıramadığım için evlendim. Karşı tarafın incinmesini hiç istemem bu yüzden iradem zayıf kalıyor. Benim için her vakit sahibe en üst pozisyondadır. Evvelce ne konuşulursa, nasıl bir yol izlenecekse ona ikazım. Karşı taraf bana o aidiyet hissini hissettirdiği vakit her şeyi yaparım.

Hizmetçi köleliğinden tutun da karşı tarafın keyifli olması için ne gerekirse, her şeyi yaparım. İdrar içmenin hayalini çok kurdum lakin olmadı. Hizmetçi olmak, köpek üzere muamele görmek, tasma takılması, sehpa olarak kullanılmak, hastanelik olacak formda küllük olarak kullanılmak en uygun yaptığım köleliklerdir ve çok severim. İdrar da içebilirim, klozetinizi de temizletebilirsiniz. Beni gerilim atmak gayesiyle da kullanabilirsiniz” dedi.

Sanal kölelik de yaptığını belirten Cemil, “İzmir’de yaşayan bir sahibem vardı, o bana sanal kölelik yaptırdı, çok keyif aldım. Ona bir saat 150-200 lira verdim. Bayan sahibeler bazen inanç vermiyor ve çok yüksek fiyatlar istiyorlar. Gerekirse ek iş yaparım yeniden de ödeme yaparım” diye konuştu.

"Bu işi yapmak isteyen çok fazla insan var"

Sosyal medyada ‘Sahibe Sevda’ takma ismiyle 4 yıldır para karşılığı azap yapan bir bayan, gelirinin tatmin edici olduğunu, kazandığı parayla rahatlıkla geçinebildiğini anlattı. 

Sahibe ve köle münasebetinin cinsellikle ilgisi olmadığını ileri süren 33 yaşındaki Sahibe Sevda, “Benimle rastgele bir cinsel birliktelikleri mümkün değil. Fizikî temasları da olmuyor. Büsbütün içlerindeki gizemi yaşayıp onu tatmin ediyorlar” dedi.

Ayda 15 saat müşterileriyle görüştüğünü, manzaralarını kaydedip toplumsal medyadan paylaştığını söyleyen Sevda, sahibelik yaparken çok güçlü ve özel hissettiğini tabir etti.

Bazı bayanların, para ödeyerek ‘sahibe’ olduklarını tabir eden Sevda, “Ancak bu sistemde, bir sahibe köleye para ödemez. Hatta köle cebindeki son kuruşu, elinden gelse canını verir. Bu işi yapmak isteyen çok fazla insan var lakin, gerçek bir köle, gerçek bir sahibeyi ayırt edebiliyor” dedi.

"Yabancı kölelerim de var"

Kendisine gelen kölelerin birçoklarının evli olduğunu belirten Sevda, “Kadın ve yabancı kölelerim de var. Arap ve Avrupa ülkelerinden de çok gelenler var. Yüksek mevkiden beşerler da var. Mutlaka statüyle ilgili bir şey değil, taban fiyatla çalışan da geliyor. Gelenlerin yüzde 95’i evli. Evliliklerinde eşleriyle paylaşamayacakları bir durum yaşıyorlar” dedi.

Köleleriyle yaşadığı farklı anıları da anlatan Sevda, “Ünlü bir iş insanı, ölmüş babasıyla olan tek fotoğrafını yırtmamı istemişti. Ben de onu yapmamak için ikna ettim fakat, emin olduğunu söyleyince yaptım” dedi.

Kardeş müşterilerinin de olduğunu belirten Sevda, birbirinden habersiz geldiklerini anlattı.