Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İskender Paydaş & Kenan Doğulu Dr şarkı sozu

İskender Paydaş & Kenan Doğulu Dr şarkı sozu
0
164

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
İskender Paydaş & Kenan Doğulu Dr sozleri
İskender Paydaş & Kenan Doğulu dueti Dr şarkısı sozu
2019 İskender Paydaş & Kenan Doğulu Dr şarkısı

Dur dinle şu derdimi
Kim bilebilir ki aramızda var bir mesele
Ben kulağı tıkalı ona takıntılı
onda kaldım her şeyimle
Ah bu kanepenin bir dili olsa
Anlatsa dunya sarsılsa
Yok cok sevişmenin hic zararı yok
Aşktan olen varsa soyle
Doktor derdime bul bir care
Ona doyamıyorum yaz bir recete
Sabah akşam yemekten once ve sonra
Her anımda yanımda istiyorum
Gel sevenleri duşun
Duşun hepimizi
Bir tavsiyen yok mu birader
Sen anla şu halimi
İyileştir bizi
Ne demişler aşk ilactır
Ah bu kanepenin bir dili olsa
Anlatsa dunya sarsılsa
Yok cok sevişmenin hic zararı yok
Aşktan olen varsa soyle
Doktor derdime bul bir care
Ona doyamıyorum yaz bir recete
Sabah akşam yemekten once ve sonra
Her anımda yanımda istiyorum

Similar threads

kenan doğulu doktor kenan doğulu doktor Sozleri Kenan Doğulu Doktor Şarkı Sozleri Dur dinle şu derdimi kim bilebilirki Aramızda var bi mesele Ben kulağı tıkalı ona takıntılı Onda kaldım her şeyimle Ah bu kanepenin bir dili olsa Anlatsa dunya sarsılsa Yok cok sevişmenin hic zararı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
kenan doğulu yaz bir recete şarkısı kenan doğulu doktor yaz bir recete Kenan Doğulu Doktor şarkı sozleri kenan doğulu yaz bir recete İskender Paydaşın cıkardığı albumde Kenan Doğulu ile duet yaptığı Dr şarkısı sozu imageskenandoguludoktoryazbirrecetesarkisozu5ada6a1eb2214 Kenan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
166
İskender Paydaş & Teoman Bu Aşk Fazla Sana sozleri Teoman İskender Paydaş dueti Bu aşk fazla sana şarkı sozu 2019 İskender Paydaş & Teoman Bu Aşk Fazla Sana şarkısı sozleri Denize acıldım sevmeye, sevilmeye, Anladım sevmek gibisi yok Yağmura soyundum yavaş yavaş yağar diye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
Kenan Doğulu Hayırdır İnşallah şarkı sozleri Kenan Doğulu Hayırdır İnşallah şarkısı sozu Hayatımda boyle şey duymadım Ben hic boylesine vurulmadım Oluruna bırak diyorlar Hayırdır inşallah Hayatımda boyle şey gormedim Belki bu kadar hic duşunmedim Artık her şey mumkun diyorlar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
127
858,505Konular
982,788Mesajlar
33,075Kullanıcılar
Üst Alt