iltasyazilim
FD Üye
Malzemeler:
12 Kg Kuşbaşı Et
2 Adet Soğan
3 Diş Sarmısak
3 Adet Domates
2 Adet Sivri Biber
Tuz, Karabiber
1 Çay Kaşığı Salça
1 Su Bardağı Sıcak Su
1 Adet Pide
1 Çay Kaşığı Tereyağı
Üzerine:
2 Çorba Kaşığı Yoğurt
2 Çorba Kaşığı Tereyağı
HAZIRLANIŞI :
Yarım kg kuşbaşı eti tencereye alın2 adet soğan ve 3 diş sarmısağı yemeklik doğrayınKüp küp doğranmış 2 adet sivribiber ve 3 adet domatesle birlikte tencereye ekleyin1 çay kaşığı salça,tuz ve karabiberi ilave edinDomateslerin suyu çekene dek kısık ateşte pişirin1 su bardağı sıcak su ekleyinSebzeler iyice yumuşayınca ocaktan alın
1 adet pidenin üzerine 1 çay kaşığı tereyağını sürünKare biçiminde kesinEtleri pişirdiğiniz suyu pidenin üzerine dökünDaha sonra etleri dizinEtlerin yanına 2 çorba kaşığı yoğurt ekleyin2 çorba kaşığı tereyağını eritip,etlerin üzerine gezdirin
12 Kg Kuşbaşı Et
2 Adet Soğan
3 Diş Sarmısak
3 Adet Domates
2 Adet Sivri Biber
Tuz, Karabiber
1 Çay Kaşığı Salça
1 Su Bardağı Sıcak Su
1 Adet Pide
1 Çay Kaşığı Tereyağı
Üzerine:
2 Çorba Kaşığı Yoğurt
2 Çorba Kaşığı Tereyağı
HAZIRLANIŞI :
Yarım kg kuşbaşı eti tencereye alın2 adet soğan ve 3 diş sarmısağı yemeklik doğrayınKüp küp doğranmış 2 adet sivribiber ve 3 adet domatesle birlikte tencereye ekleyin1 çay kaşığı salça,tuz ve karabiberi ilave edinDomateslerin suyu çekene dek kısık ateşte pişirin1 su bardağı sıcak su ekleyinSebzeler iyice yumuşayınca ocaktan alın
1 adet pidenin üzerine 1 çay kaşığı tereyağını sürünKare biçiminde kesinEtleri pişirdiğiniz suyu pidenin üzerine dökünDaha sonra etleri dizinEtlerin yanına 2 çorba kaşığı yoğurt ekleyin2 çorba kaşığı tereyağını eritip,etlerin üzerine gezdirin