Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Islam dininden ve Müslümanlardan nefret etmeyi kesemiyorum.

Hoş geldin! artes34 tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Islam dininden ve Müslümanlardan nefret etmeyi kesemiyorum.
0
126

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
Merhaba

Bu burdaki insanlarin alisik olmadigi bir konu olacak ama icimdeki bu duygulara bir arac bulup, icime tikamak yerine disari salmak istiyorum Kimseye yada birseye hakaret olarak acilmiyor bu konu

Islam Dünyasinin genelini gecelim, Müslümanlardan Medya vs sayesinde gördüklerimizi gecelim, günlük hayatta bile yasadiklarim beni Müslümanlara karsi nefrette sürüklüyor Beni rahatsiz eden, bende aslinda böyle duygularin olmamasi, nefret nedir ben bilmem aslinda
Hayatimda beni aldatan, güvencimi kullanan ve kötülük yapmak isteyen bunca insan oldugu halde ben bunlarin hicbirine nefret duyacak kadar ileri gitmedim, gidemedim, bu benim yapimda yok

Böyle bir yapima göre, yinede bu Islamdan ve Müslümanlardan nefret etmeyi kesemiyorum Ben dünyada cok gezmis birisiyim Hayatimin büyük bir kismini Türkiye disinda yasamis bir insanim Hristiyanlar ile yasadim, Ateistler ile yasadim ama bu Müslüman milleti kadar ahlaksiz bir Millet görmedim, ister davranislari olsun, ister serefsizlikleri ve namussuzluklari olsun, bu fesatliklari, baskalari hakkinda, tanimadiklari insanlar hakkinda igrenc seyleri istemeleri, kötülük istemeleri

Sadece kendi cevremden ve iki hafta önce olan günlük hayatimdan yasananlardan örnek vereyim Dedemin tarlalarini satmaya Tapu dairesine toplandi tüm Aile Dedemin 8 cocugu var ve acliktan yanliz basina ölmüs adam Dedemin tarlalarini sattik, kafa basi yaklasik 9 Milyar para düstü Teyzemlerim ve dayilarim 25 senede adamin mezarini yapmamislar Dedemin ve Ninemin mezarini yapmak icin kafa basi 400 Lira toplamak istedik, ki bunu yapacaklarimiz önceden biliyordu

Parayi alir almaz kacmaya basladilar Ben durdurdum parayi istedim Carsafli teyzelerim, kendi Babalarin tarlasinin parasini alip, kendi babalarinin mezarini yapmaya bile para vermek istemediler ücünden zorla aldim birisi vermeden gitti

O gün birdaha bu Islam rezaletine ve Müslüman serefsizligine sahit oldum Bu Islam milleti kadar böyle olan baska Millet yok bu dünyada

858,506Konular
982,855Mesajlar
33,082Kullanıcılar
iptvmaSon üye
Üst Alt