Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İslam Dinini Oğrenmek İstiyorum

İslam Dinini Oğrenmek İstiyorum
0
107

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
dinimi ogrenmek istiyorum daha derinlere girmek istiyorum ancak internet yoluyla ogrenmeye karar verdigimde nerden baslayacagimi bilmiyorum, bir liste yapmak istiyorum hergun o listeye gore arastirma yapip ogrenmek istiyorum dinimi nasil yardimci olabilirsiniz acaba? tesekkurler

Cevap: İslam Dinini Oğrenmek İstiyorum

İslam diniyle ilgili kaynakları bulup bol bol okuyabilir, yada bu işi daha ciddi yapan kurslara yazılabilirsinizİslam dinini ilk olarak iyi bilen kişileirn yardımını alarak onlara İslam dini hakkında bilmediklerinizi sorarak ve en guzeli İslam dinini size yanlış aksettirmeyecek kişilerden oğrenebilirsiniz