Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

İslam otomobili

İslam otomobili

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
İslam otomobili

İslam otomobili' için İran ve Türkiye bakanları buluşuyor İran Sanayi ve Maden Bakanı Ali Akbar Mehrabian ve Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün'ün bugün masaya oturarak işi nihai aşamaya getirmesi bekleniyor

Sabahleyin Gazetesi'nin haberine kadar uzlaşma halinde üretim Türkiye'de olacak Senelerdir gündemde olan ve bir fazla İslam ülkesinin dahil olacağı belirtilen iki taraflı araba projesi hız kazandı

Daha önce Güçlerimizi birleştirirsek, dünyanın en iyi aracını üretebiliriz Amacımız, insanların İslami gururlarını kabartmaktırdiye talimat yapan İranlı Bakan Mehrabian, projeyi 2019'e değin sonlandıracaklarını açıklamıştı

Halihazırda Samand markası ile üretim yapan fabrikanın ürettiği araçlar Türkiye'de de satılıyor Samand'ın Türkiye distribütörü olan MYS Otomotiv'in Genel Müdürü Yiğit Seskır uzun süredir bu proje üstünde çalıştıklarını ve Türkiye'de imal yapacaklarını söyledi

Seskır, Üç öbür yakacak alternatifi olan araçlar yapılacak Doğalgaz, yakıt ve dizel derhal üretim kapasitesi ve yer konusunda görüşmeler sürüyordedi

Yeni bir model yaratılacağını da gösteren Seskır, karşılıklı imal yapacaklarını söyledi Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün ayrıca Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın İran ziyaretinde gündeme gelen 'Serbest Sanayi Bölgesi' projesini de masaya yatıracak

Sınırda kurulması planlanan enerjiyi İran'dan teknoloji ve knowhow'ı Türkiye'den alacak olan proje kapsamında ortak kurul çalışmaları yapılacak

Heyette bunun dışında konuşulacak konular arasında alüminyum ve demir çelik yatırımları bulunuyor

ekolay *

858,475Konular
981,260Mesajlar
29,554Kullanıcılar
MiklosSon üye
Üst Alt