Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

İslamla çelişen birkaç soru..Bilenler cevaplar inşallah

İslamla çelişen birkaç soru..Bilenler cevaplar inşallah

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
1)Madem kader var neiçin sorgulanıyoruz?
2)Bizim diğerlerine avantajımız nelerdir?(Neden biz müslüman doğmuşken diğerleri hristiyan falan doğdu)
3)Allah kendinden daha kuvvetli birşey yaratabilirmi?

Bende iyi bir müslüman olduğumu düşünüyorum Her fırsatta bunlarla beni ezmeye çalışanlara cevap vermek için soru soruyorum

Similar threads

Klavyenizden '' CTRL+F '' tuş kombinasyonunu yaptıktan sonra çıkacak olan '' BUL '' paneline, aradığınız konunun ismini veya konuyla ilgili herhangi bir kelime yazıp arama yapınız Namazlar İle İlgili Bilgiler Bu Başlıktadır Destur Ne Demektİr? Nerelerde SÖylenİr? Kalıcı Dövme Yaptırmak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
174
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Büyükelçi İbrahim Kalın, sosyal medyayla ilgili düzenleme hazırlığı ve Ayasofya'nın ibadete açılması tartışmalarına ilişkin Anadolu Ajansı'nın (AA) sorularını yanıtladı. Sosyal medyanın kapatılması şeklinde bir görüş olmadığını belirten Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
136
Ne acayip bir zamanda yaşıyoruz! Kimi, kendini yaratan Allah'ı inkâr ediyor; kimi de Müslüman olduğunu iddia edip inandığı Allah'ın ilmini inkâr ediyor Bir kâfirin, Allah'ın her şeyi kuşatan ilmini inkâr etmesini, hadi bir derece anladık diyelim Peki, Müslüman'ım diyen ve sözüm ona ilim sahibi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
134
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Dolmabahçe Ofisi'nde gerçekleştirilen özel bir TV'nin ortak yayınında gündeme ilişkin soruları yanıtladı. Libya Ulusal Mutabakat Hükümeti Başkanlık Konseyi Başkanı Fayez Al Sarraj'ı kabulüne ilişkin soru üzerine Erdoğan, Milli Savunma Bakanı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
858,496Konular
981,666Mesajlar
29,737Kullanıcılar
ey4781Son üye
Üst Alt