Sana Kalbimin nehrinden yazıyorum
Buranın asi,kirli sularında boğup tum ıstıraplarımı, bir muddet nefes almadan, hissetmeden canımı acıtanları sana her şeyimi anlatacak en anlamlı kelimeleri arıyorum,
ßulamıyorum
Sonra seni arıyorum sen, aynı sen
O en anlamlı halinle
Dokunsam kırılır mı buzlar, dokunsan titrer mi bedenim?
hişş tut nefesini, dokun pamuktan ellerinle, o icimi ısıtan pamuk ellerinle dokun yureğime
Sarıl, sımsıkı sarıl, zaman gecmesin, artık ıslanmasın yanaklarım, uşumesin ellerim
Sakın bir şey sorma,
sadece dinle
İcimde senden ruzgarların ayak sesleri
Şiir gibi nakaratlarını yaşıyoruz hayatın B
ağırsam geceye soz dinler de getirir mi seni bana ya da ruzgarlar taşır mı kokusunu saclarının?
Telaşımı hoş gor, daha ıslandığım ilk yağmursun,inandığım ilk yurek
Ac kollarını, başımı omzuna dayayıp ağlamam gerek ya da nefes almadan yaşamalıyım hayatı
Buranın asi,kirli sularında boğup tum ıstıraplarımı, bir muddet nefes almadan, hissetmeden canımı acıtanları sana her şeyimi anlatacak en anlamlı kelimeleri arıyorum,
ßulamıyorum
Sonra seni arıyorum sen, aynı sen
O en anlamlı halinle
Dokunsam kırılır mı buzlar, dokunsan titrer mi bedenim?
hişş tut nefesini, dokun pamuktan ellerinle, o icimi ısıtan pamuk ellerinle dokun yureğime
Sarıl, sımsıkı sarıl, zaman gecmesin, artık ıslanmasın yanaklarım, uşumesin ellerim
Sakın bir şey sorma,
sadece dinle
İcimde senden ruzgarların ayak sesleri
Şiir gibi nakaratlarını yaşıyoruz hayatın B
ağırsam geceye soz dinler de getirir mi seni bana ya da ruzgarlar taşır mı kokusunu saclarının?
Telaşımı hoş gor, daha ıslandığım ilk yağmursun,inandığım ilk yurek
Ac kollarını, başımı omzuna dayayıp ağlamam gerek ya da nefes almadan yaşamalıyım hayatı