Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İşlemci acil yardım

İşlemci acil yardım
0
106

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Selamın aleyküm arkadaşlar bende intel dualcore sla8z işemci var satmak istiyorum ama fiyatı ne kadar bir bilgim yok çok para etmez belki ama ne kadar etse kardır Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız
Özellikleri bu şekilde yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşkküerler

Similar threads

Selamün Aleyküm Arkadaşlar Bu konuya cevap vercek arkadaşlardan tek ricam Cok cok iyi bilmiyorsanız lütfen yorum yapmayın Neyse Benim 2 milyarlık bir bütçem var Ve biliyorsunuz neredeyse her hafta oyunlara güncelleme vs geliyor ve kasıyor Ben beni 34 sene boyunca götürecek bi bilgisayar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
127
İyi geceler arkadaşlar ben 15002000 TL arasında bir bütçe ayırdım laptop için KDV indirim fırsatları varken de alayım artık diyorum Gözüme özellikle 2 bilgisayar takıldı Biri İntel i5 Diğeri Amd A10 önce amd a10 mantıklı geldi ama sonra antalya gibi bir yerde çok uzun saatler açık kalırsa...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
İyi geceler arkadaşlar ben 15002000 TL arasında bir bütçe ayırdım laptop için KDV indirim fırsatları varken de alayım artık diyorum Gözüme özellikle 2 bilgisayar takıldı Biri İntel i5 Diğeri Amd A10 önce amd a10 mantıklı geldi ama sonra antalya gibi bir yerde çok uzun saatler açık kalırsa...
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
Cevaplar
0
Görüntüleme
148
şu anda kullandığım sistemde sadece işlemciyi değiştircem sistem şu ANAKART:EPOX MF4 ULTRA3 İŞLEMCİ:AMD ATHLON 64 3200+AM2 SOCKET 940 REM:1024 VERİTECH 533 MHZ EKRAN KARTI:ATİ RADEON X1300 DİSK:160 GB SAMSUNG 7200 RPM 8M CACHE KASA:PEGASUS ALICAKLARIM: KASA: FEEL HURRICANE 550W...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
858,497Konular
981,907Mesajlar
29,933Kullanıcılar
Üst Alt