Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İşlemci, anakart, ekran kartı uyumu.

İşlemci, anakart, ekran kartı uyumu.

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar pek bilgim yok ama öğrenmek için konu açtığımı öncelikle söylemek isterim

Şimdi bir bilgisayar toplayacaksan donanımların birbiri ile uyuşup uyuşmadığını, neyin neye göre daha iyi olduğunu neye bakarak anlayabilirim
Bu konu hakkında ciddi bir şekilde araştırma yapmak istiyorum
Emeğiniz için teşekkürler , iyi forumlar

Similar threads

Selamün aleyküm herkese iyi forumlar kolay gelsin ben Gigabyte GAF2A55MDS2 AMD A55 DDR3 1866MHz FM2 Soket mATX Anakart alacağım ve buna uyumlumu olup olmadığını bilmediğim Amd Athlon II X4 740 32GHz Soket FM2 İşlemci ve bu işlemci soğutucusu olarak Akasa Venom Atto Intel ve AMD Uyumlu İşlemci...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
Merhaba değerli dostlarım Öncelikle teşekkür ediyorum Benim GIGABYTE GA970ADS3P anakartım var Daha önceden Powercolor R7 265 ekran kartı kullanıyordum Fakat değiştirmek istiyorum ekran kartımı ve Asus GTX 960 OC 4GB 128 Bit almaya karar verdim Sorum şudur; Anakartıma bu ekran kartı uyumlumudur...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
Merhaba değerli dostlarım Öncelikle teşekkür ediyorum Benim GIGABYTE GA970ADS3P anakartım var Daha önceden Powercolor R7 265 ekran kartı kullanıyordum Fakat değiştirmek istiyorum ekran kartımı ve Asus GTX 960 OC 4GB 128 Bit almaya karar verdim Sorum şudur; Anakartıma bu ekran kartı uyumlumudur...
Cevaplar
0
Görüntüleme
112
Bilgisayar kasası toplamak isteyen kişilerin, alacakları parçaların birbirleriyle olan uyumlarını kontrol etmesi gerekiyor. Özellikle de RAM, işlemci, grafik kartı ve SSD başta olmak üzere tüm donanımların direkt olarak bağlandığı ve birbiriyle etkileşime geçmesini sağlayan anakartların neleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
Arkadaşlar aşağıdaki parçaları almayı düşünüyorum Bunların yerine aşağı yukarı bu fiyatlarda önerecebileceğiniz parçalar varsa lütfen yazın Teşekkürler Anakart EPOX EP8K9A7I (KT400A,L,SATA) 58 $+KDV Ram TWINMOS 256MB DDR333 55 $+KDV Ekran Kartı ASUS 128MB A9200SETD (Radeon 9200SE) 63...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
858,498Konular
982,055Mesajlar
30,042Kullanıcılar
SarrafffSon üye
Üst Alt