Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İşlemci anakart FSB uyum

İşlemci anakart FSB uyum
0
103

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
arkadaşlar anakartım asus p5b (sade) işlemci fsb desteği 8001066 ben bu değerlerin üstünde bir işlemci aldığımda bu değerler altında çalışırmı yani 1333 mhz lik bir işlemci aldığımda 1066 da çalışır mı ? ayrıca core 2 quad desteği yok anakartımın ama extreme desteği var bunun yerine quad takılsa uyar mı ? şimdiden saolun teşekkürler emekleriniz için

ayrıca 45 nm 65 nm olayı her anakarta uyar mı ?

Similar threads

öncelikle merhaba benim sorunum ve sorum var öncelikle size anakartım hakkında bilgi verim anakartımın üstünde yazan model foxconn 45 gm 45 cm cpuz ile öğrendiğim model 45gm45cm45cms dir anakartım modeli budur soru: foxconn resmi sitesinden bakarak bilgilendiğim konu anakart fsb...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
Anakart Nedir? Ana kart, fiberglast tan yapılmış, üzerinde bakır yolların bulunduğu, genellikle koyu yesil bir levhadır Ana kart üzerinde , mikro işlemci,bellek,genişleme yuvaları,BIOS ve diger yardımcı devreler yer almaktadırYardımcı devrelere örnek sistem saatidir Bütün kartların anası...
Cevaplar
0
Görüntüleme
152
Merhaba arkadaşlar, Hepimizde biliyoruz ki yeni bir bilgisayar toplayacak olan arkadaşlar alıcağı parçaların en iyisini almak isterler Bende bu mantıkla bana göre fiyatı en uygun ve en yüksek seviyede performans alabileceğim parçaları topladım Bu parçalardan olmazsa olmazlardan biriside...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
Bir süredir sizlerle yavaş yavaş sizlerle yeni nesil masaüstü bilgisayar bileşenlerinin incelemelerini paylaşıyoruz. Intel Core i9-11900K işlemcinin gelmesiyle beraber elbette yeni nesil bir bilgisayar toplamak için gerekli son element de yerini buldu ve sistemi ayağa kaldırdık. Daha önce tüm...
Cevaplar
0
Görüntüleme
49
Intel, 12. nesil Alder Lake platformuyla birlikte tamamen yeni bir mimariye geçiş yaparken birçok alanda yenilikler yapmıştı. Yeni nesil işlemciler diğer özelliklerinin yanı sıra yüksek overclock kabiliyetiyle birlikte geliyor. Rocket Lake ile karşılaştırıldığında, Alder Lake’de hız aşırtma...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
858,496Konular
981,827Mesajlar
29,874Kullanıcılar
rdmuSon üye
Üst Alt