Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İşlemci fiyat ve tavsiye..

İşlemci fiyat ve tavsiye..
0
116

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Selamlar Pentium 4 320 ghz işlemcim var ve yeni bişey almak istiyorum İşlemci hakkında pek bilgi sahibi değilim araştırmaya çalıştım ama o kadar çok model var ki neyin ne oluğunu anlayamadım ve bilgisi olan birileri yardım edebilirse çok teşekkür ederim şimdiden

Anakart modelim : asus MARKA İNTEL DDR 2 P5KPLAM SE ve bu anakarta uygun alabileceğim performansı iyi veya çok iyi işlemci model yazabilirmisiniz Fiyatınıda tahmini olarak belirtirseniz çok iyi olur

Ve bu anakartta AMD işlemciler çalışırmı ?

Similar threads

Selamlar Pentium 4 320 ghz işlemcim var ve yeni bişey almak istiyorum İşlemci hakkında pek bilgi sahibi değilim araştırmaya çalıştım ama o kadar çok model var ki neyin ne oluğunu anlayamadım ve bilgisi olan birileri yardım edebilirse çok teşekkür ederim şimdiden Anakart modelim : asus MARKA...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
DONANIM, TEKNİK TERİMLER VE DONANIM SEÇİMİ Forumda olduğum sürece bilgiler güncellenecektir Eğer bilgisayarda genellikle oyun oynayacak, yerine göre diğer işlerinizi yapacaksanız Amd S939 işlemcilerden birini seçmeniz sizin için doğru bir tercih olacaktır Genelde grafik ağırlıklı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
Bir süredir sizlerle yavaş yavaş sizlerle yeni nesil masaüstü bilgisayar bileşenlerinin incelemelerini paylaşıyoruz. Intel Core i9-11900K işlemcinin gelmesiyle beraber elbette yeni nesil bir bilgisayar toplamak için gerekli son element de yerini buldu ve sistemi ayağa kaldırdık. Daha önce tüm...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
Masa üstü pc alırkan uyarı edilmesi gerekenler Bilgisayar takriben 1213 parçadan oluşur Ve malesef bilgisayarı almakla çamaşır makinesi ya da tv almak aralarında fazla ayrım var En büyük ayrım tv aldığınızda bu bir markadır Cihazın bütünü tek bir işyeri kadar üretilmiştir Bilgisayarı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
Intel’in 12. Nesil Alder Lake mobil işlemci ailesinin tüm detaylarına bu makalemizde değinmiştik. AMD’ye Alder Lake ile cevap veren yonga üreticisi, CES 2022 etkinliğiyle birlikte masaüstü serisini tamamlayarak kalan 22 yongasının tamamını piyasaya sundu. Şirket ayrıca daha uygun fiyatlı H670...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
858,510Konular
980,874Mesajlar
30,729Kullanıcılar
cantgr01Son üye
Üst Alt