Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

İşlemci Güç Yönetimi Ayarları ?

İşlemci Güç Yönetimi Ayarları ?
0
118

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Merhaba,

İşlemci güç yönetimini %100 den yüzde 50'lere düşürüyorum Bilgisayarın ısınması azaldı, anlık fps düşmeleri artık olmuyor Fakat merak ettiğim bir konu var bunun bilgisayara bir zararı var mı ? Yardım edebilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim

Similar threads

Merhaba, İşlemci güç yönetimini %100 den yüzde 50'lere düşürüyorum Bilgisayarın ısınması azaldı, anlık fps düşmeleri artık olmuyor Fakat merak ettiğim bir konu var bunun bilgisayara bir zararı var mı ? Yardım edebilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
Merhaba, İşlemci güç yönetimini %100 den yüzde 50'lere düşürüyorum Bilgisayarın ısınması azaldı, anlık fps düşmeleri artık olmuyor Fakat merak ettiğim bir konu var bunun bilgisayara bir zararı var mı ? Yardım edebilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim
Cevaplar
0
Görüntüleme
171
Masaüstü ya da dizüstü: Elektrik faturanız düşsün, pil ömrünüz uzasın Bilgisayarınızı normal haliyle devamlı açık bırakırsanız, 300W bir sistem yılda 1400 kilogram Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız ve yüzlerce lira ek elektrik faturasına mal olur...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
Alder Lake, Intel tarafından 2021 yılının ikinci yarısında piyasaya sürülmesi planlanan 12. kuşak taşınabilir ve masaüstü işlemcileri söz ediyor. Intel bu jenerasyonda de geleneğini bozmayarak yeni jenerasyon işlemcilerinin kod isimlerinde göl isimlerini kullanmaya devam ediyor. Alder Lake ile...
Cevaplar
0
Görüntüleme
122
Yeni başlayanlara!!! Bilgisayar Nedir? Donanımları Nelerdi, Ne işe Yararlar? Bilgisayar Nedir? Bilgisayar; kendine evvelden yüklenmiş program gereğince dağıtılmış bilgileriverileri yerinde ortamlarda saklayan ve istenildiğinde geri getiren, farklı alanlara yönlendirilmiş aritmetiksel ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
858,496Konular
981,719Mesajlar
29,788Kullanıcılar
EnggggSon üye
Üst Alt