Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

İşlemci İle ilgili Yardım lütfen

İşlemci İle ilgili Yardım lütfen

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar Direkt konuya giricem
benim 478 pinli bir anakartım var celeron 20 işlemcim vardı ben p4 30 478 işlemci aldım işlemciyi yan komşumda denedim çalışıyor ben kendi bilgisayarıma takınca ilk başta normal açıldı belli bir yerden sonra siyah ekran çıktı reset atıp format atıcaktım reset attım fakat monitor surekli kırmızı ışıgı yanıp sönüyor ekrana görüntü gelmiyor bilgisyarın fişini çektim işlemciye baktım dokunulmayacak kadar sıcak üzerinde fan olmasına ragmen soguduktan sonra tekrar açtım pc yi bu kez ekrana görüntü geldi ama klavye çalışmadı reset atıncada monitor gitti problemim neyle ilgili acaba bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim
Bu arada Ram sd

Similar threads

Merhabalar bilgisayarımda oyun oynarken 10 ila 30 dakika sonrasında birden ekran kararıyor sesler gidiyor ve monitörde sinyal yok yazısı çıkıyor fakat bilgisayar çalışıyor Fare klavye ve wireless adapter ın da ışıkları sönüyor Haliylen bilgisayarı düğmesine basılı tutarak kapatmam gerekiyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
Soru1: Makine her kapatılıp açılışta BIOS ayarlarını unutuyor? Cevap: Anakart üzerindeki pil zayıflamıştır Pili değiştirin Bu pil genellikle 2032 kodlu pildir Problem devam ediyorsa pil yuvası ile anakartın bağlantısını sağlayan noktalarda temassızlık olabilir Buraları gözden geçirin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
Konu açmadan önce, lütfen arama butonunu kullanın vede CTRL+F kullanarak sorunuznuza ait konuya ulaşabilrsiniz Fan sorunu Intel Pentium D cpu ısınma işlemcim(cpu kullanımı) %100 gösteriyor neden Yardim BLUETOOTH Lenova notebook ile lcd e görüntü aktaramıyorum arkadaşlar lütfen herkes...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
Konu açmadan önce, lütfen arama butonunu kullanın vede CTRL+F kullanarak sorunuznuza ait konuya ulaşabilrsiniz Fan sorunu Intel Pentium D cpu ısınma işlemcim(cpu kullanımı) %100 gösteriyor neden Yardim BLUETOOTH Lenova notebook ile lcd e görüntü aktaramıyorum arkadaşlar lütfen herkes...
Cevaplar
0
Görüntüleme
151
Cevaplar
0
Görüntüleme
142
858,496Konular
981,670Mesajlar
29,756Kullanıcılar
Üst Alt