Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İŞlemcİ SoĞutucu Önerİlerİ

İŞlemcİ SoĞutucu Önerİlerİ

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
arkadaşlar merhaba bilgisayarrımda İntel stok işlemci soğutucu var
işlemci sıcaklığı boşta 5560 derece arası,oyun oynarken maksimum
79 dereceye çıkıyor,soğutucuyu temizleyip termal macunu yenilediğim
halde sıcaklıkta fazla bi düşüş olmadızaten işlemci fanıda çok gürültülü
çalışıyoyeni bi fan almak istiyorum tavsiye edebileceğiniz yüksek verim alabileceğim fanlar hakkında bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum şimdiden teşekkürler

İşlemci: Pentium 4 32GHz LGA 775
anakart: Asus P5SD2X

Similar threads

Sevgili arkadaşlar sölemesi ayıptır bugün yeni lga 775 bacaklı P4 30 ghz işlemci ve gigabyte 8IPE 775G anakart aldım yalnız bu yeni lga 775 işlemeciler eski 478 pinli islemcilerden farklı bacaklar şimdi anakartlarda monteli yani eskiye göre tam tersi ve bi de anakartta işlemciyi taktıktan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
130
Sabit: Sık Karşılaşılan Windows İşletim Sitemi Hataları + Çözüm Önerileri Sabit: Sık Karşılaşılan PC vede DONANIM Hataları + Çözüm Önerileri Sabit: Adım Adım Bilgisayar Toplama (resimli anlatım) Termal Macun Sürme ve Temizleme Rehberi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
Sabit: Sık Karşılaşılan Windows İşletim Sitemi Hataları + Çözüm Önerileri Sabit: Sık Karşılaşılan PC vede DONANIM Hataları + Çözüm Önerileri Sabit: Adım Adım Bilgisayar Toplama (resimli anlatım) Termal Macun Sürme ve Temizleme Rehberi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
Cevaplar
0
Görüntüleme
169
Arkadaşlar bilgisayarıma net bağlattım fakat ethernet drıver gerektiğinden bilgisayarın orjinal cd sinden yükledim olmadı Format attım yine olmadı drıverı bi yerden buldum yükledim Diğer tüm aygıt drıverlarımı eskisi gibi yükledim Ama bu seferde bilgisayarımda bi yavaşlık oldu 2 işi aynı anda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
858,497Konular
982,006Mesajlar
29,989Kullanıcılar
zeynooSon üye
Üst Alt