iltasyazilim
FD Üye
mrb arakdaslar bilgisayarım 5 yıllık intel pentium 4 300 ghz işlemci kullanıyorum 25gb ram 512mb ekran kartım var 150gb hdd mevcut
Bilgisayarım 5 yıldır hiç bir kasma donma yapmazken son bir haftadır oyunlarda kasar bir hal aldı kasma şöyle oluyor hani oyundayken Video filan seyredersin ya o biçim bir kasma yani Takıntı filan pek olmuyor ama Bu durum hiç içimede sinmiyor az öncede winrarın arşivi cok yavaş okuması dikkatimi çekti ve 10dk öncede bilgisayarı yeniden başlattığımda Cpu over temperture error hatası aldım
Bilgisayarın donanımsal bakımından pek fazla anlamadığım için uzun uzun yazdım arkadaslar
yapmam gerek şeyleri açıklarsanız cok sevinirim
Birde fanlarım filan temiz Her ay düzenli olarak en az 2 kere format atıyorum
Şimdiden yorumlarınız için teşekür ederim İyi forumlar
Bilgisayarım 5 yıldır hiç bir kasma donma yapmazken son bir haftadır oyunlarda kasar bir hal aldı kasma şöyle oluyor hani oyundayken Video filan seyredersin ya o biçim bir kasma yani Takıntı filan pek olmuyor ama Bu durum hiç içimede sinmiyor az öncede winrarın arşivi cok yavaş okuması dikkatimi çekti ve 10dk öncede bilgisayarı yeniden başlattığımda Cpu over temperture error hatası aldım
Bilgisayarın donanımsal bakımından pek fazla anlamadığım için uzun uzun yazdım arkadaslar
yapmam gerek şeyleri açıklarsanız cok sevinirim
Birde fanlarım filan temiz Her ay düzenli olarak en az 2 kere format atıyorum
Şimdiden yorumlarınız için teşekür ederim İyi forumlar