Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

işlemciyi değiştirdiğim zaman ramdemi değişecek ?

işlemciyi değiştirdiğim zaman ramdemi değişecek ?

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
2el işlemci alacağım arkadaşlarintel core serisindenpowerım 250 wolt ramlerim ddr2 667mhzişlemciyi değiştirirsem ramleri değiştirmem gerekiyormu yada poweri ?

BURDAN ALACAĞIM
Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız
YUKARDAKİ LİNKLERDEN ANAKARTIMA HANGİSİ OLUR CEVAPALARSANIZ SEVİNİRİM
ANAKARTIMIN ÖZELLİKLERİ
g31mes2l gigabayt
LGA775
Intel® Core™ 2 Extreme Intel® Core™ 2 Quad Intel® Core™ 2 Duo Intel Pentium Extreme Edition Intel® Pentium D Intel® Pentium 4 Extreme Edition Intel® Pentium 4 Intel® Celeron serisi LGA775 işlemci desteği
L2 önbelleği işlemci ile değişime uğrar

Similar threads

öncelikle merhaba benim sorunum ve sorum var öncelikle size anakartım hakkında bilgi verim anakartımın üstünde yazan model foxconn 45 gm 45 cm cpuz ile öğrendiğim model 45gm45cm45cms dir anakartım modeli budur soru: foxconn resmi sitesinden bakarak bilgilendiğim konu anakart fsb...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
Merhaba arkadaşlar severım kolay gelsın ben ısıtme konusma engelliler bıraz turkcem bozuk var özür dilerim bana yardımcı olursan sevırım benım bilgisayar ram 4 ram DRR3 CL9 180V kullanıyorum problem yok sebebı oyun call 6gb olması gerekıyor bende yenı aldım DDR3 8gb CL10 15 taktım ama...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
selam, aklimda bir notebook var, ama alternatifleri kafami karistiyor, onerilerinize gore bir tanesini almayi dusunuyorum aklimdaki urun bu: Hp Nx7010 154Centrino 16 Notebook Model : Hp Compaq NX7010 Cen 1,6 15 512M40Gb Combo İşlemci : Intel Centrion 1,6 GHz, 400MHz FSB, 1MB...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
Microsoft, 24 Haziran tarihinde düzenlemiş olduğu lansmanla beraber Windows 11 işletim sistemini tanıttı. Lansmanın hemen ardından da Windows 11 sistem gereksinimleri ile kullanıcıların karşısına çıkan yazılım devi, ayrıca Windows 11 destekleyen işlemciler listesini de kullanıcılarla paylaştı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
28
Uzun süren bekleyiş, çeşitli söylentiler, sayısız Insider güncellemesi ve katı sistem ihtiyaçlarıyla ilgili tartışmaların akabinde Windows 11 nihayet çıkış yaptı. Microsoft’un yeni işletim sistemi birinci olarak tam dayanaklı sistemler için ve kademeli olarak dağıtılmaya başlayacak. Windows 11...
Cevaplar
0
Görüntüleme
40
858,497Konular
981,908Mesajlar
29,934Kullanıcılar
Üst Alt