Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İşler Gucler Dizisi Doktor Şarkı Sozu

İşler Gucler Dizisi Doktor Şarkı Sozu
0
126

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
İşler Gucler Dizisi Doktor Şarkı Sozleri

İşler Gucler Dizisi Doktor Şarkısı

Caresiz derdimin sebebi belli
Dermanı yaramda arama doktor
Şifa bulmaz gonlum senin elinden
Boşuna benimle uğraşma doktor

Aşk yarasıdır bu ilac kapatmaz
Verdiğin teselli beni avutmaz
Dermanı yardadır sende bulunmaz
Boşuna benimle uğraşma doktor

Dokunma, dokunma
Benim Gonul Yarama
Dokunma Doktor

Bedenimde değil kalbimde derdim
Tek alışkanlığım bir zalim sevdim
Sen cekil yanımdan sevdiğim gelsin
Boşuna zamanı harcama doktor

Similar threads

Ali Atay Doktor şarkı sozleri Ali Atay Doktor şarkısı sozu Leyla ile Mecnun Caresiz derdimin sebebi belli Dermanı yaramda arama doktor Şifa bulmaz gonlum senin elinden Boşuna benimle uğraşma doktor Aşk yarasıdır bu ilac kapatmaz Verdiğin teselli beni avutmaz Dermanı yardadır sende...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
Uğur İskender Demir Doktor Şarkı sozleri Caresiz derdimin sebebi belli, Dermanı yaramda arama doktor, Şifa bulmaz gonlum senin elinden, Boşuna benimle uğraşma doktor, Aşk yarasıdır bu ilac kapatmaz, Verdiğin teselli beni avutmaz, Dermanı yardadır sende bulunmaz, Boşuna benimle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
Sefa Topsakal Doktor Şarkı Sozu Sefa Topsakal Doktor sozleri Doktor Şarkısı Sefa Topsakal Sefa Topsakal Doktor Şarkısının Sozleri Caresiz derdimin sebebi belli, Dermanı yaramda arama doktor, Şifa bulmaz gonlum senin elinde, Boşuna benimle uğraşma doktor Bedenimde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
135
Uğur İskender Demir doktor şarkı sozu Doktor şarkısı sozu Uğur İskender Demir Uğur İskender Demir doktor şarkı sozleri Uğur İskender Demir gercekten soylediği butun şarkıları cok guzel yorumluyor bence Doktor da onlardan sadece biri İşte sozleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
İşler Güçler Dizisinde Söylenen Doktor Şarkısının Sözleri Bu konu; işler güçler dizisi doktor şarkı sözleri hakkında bilgiler vermektedir Sevgili melekler, ekranların ilginç esprileriyle öne çıkan komedisi İşler Güçler dizisi Star Tv'de beğenilerek izlenmeye devam ediyor Başrollerini Ahmet...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
858,496Konular
982,159Mesajlar
30,101Kullanıcılar
omerdemir1Son üye
Üst Alt