Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

İşler Güçler Dizisinde Söylenen Doktor Şarkısının Sözleri

İşler Güçler Dizisinde Söylenen Doktor Şarkısının Sözleri
0
57

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
İşler Güçler Dizisinde Söylenen Doktor Şarkısının Sözleri Bu konu; işler güçler dizisi doktor şarkı sözleri hakkında bilgiler vermektedir Sevgili melekler, ekranların ilginç esprileriyle öne çıkan komedisi İşler Güçler dizisi Star Tv'de beğenilerek izlenmeye devam ediyor Başrollerini Ahmet Kural, Murat Cemcir ve Sadi Celil Cengiz'in paylaştığı dizinin geçtiğimiz gün yayınlanan bölümünde çalan Doktor şarkısının sözlerini sizlerle bu sayfamızdan paylaşıyoruz 1549246231 1549246231 islerguclerdizisindesoylenendoktorsarkisininsozleri5c579f1c0cfadislerguclerdizisindesoylenendoktorsarkisininsozleri5c579f1c0cfadislerguclerdizisindesoylenendoktorsarkisininsozleri5c579f1c0cfad İşler Güçler Dizisi Hekim Şarkısı Çaresiz derdimin sebebi emin Dermanı yaramda arama hekim Şifa bulmaz gönlüm senin elinden Boşu Boşuna benimle uğraşma hekim Aşk yarasıdır bu ilaç kapatmaz Verdiğin avunma beni avutmaz Dermanı yardadır sende bulunmaz Boşuna benimle mücâdele hekim Dokunma, dokunma Benim Gönül Yarama Dokunma Doktor Bedenimde yok kalbimde derdim Tek alışkanlığım bir zalim sevdim Sen çekil yanımdan sevdiğim gelsin Boşuna zamanı masraf hekim  

858,472Konular
981,208Mesajlar
29,545Kullanıcılar
medusa231Son üye
Üst Alt