Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İşler Gucler Jenerik Muziği Peh Peh Peh

İşler Gucler Jenerik Muziği Peh Peh Peh
0
144

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
İşler Gucler dizisinin muziği

İşler Gucler dizisi jenerik peh peh peh sozleri

Ne kadar da tatlı bir o kadar da farklı
Peh peh peh peh
Ne kadar da pişkin hayata ilişkin
Ne kadar da, Ne kadar da, Ne kadar da
Ne kadar da değişik bir o kadar da ilginc
Yakalayamazsan uzulme
Hayatım olmuş işler gucler

Similar threads

İşler Gucler Dizi Muziğinin Sozleri İşler Gucler Dizisi fragmanda calan şarkı imagesislerguclerdizimuzigi5aefb97c5bc09 Ne kadar da tatlı bir o kadar da farklı Peh peh peh peh Ne kadar da pişkin hayata ilişkin Ne kadar da, Ne kadar da, Ne kadar da Ne kadar da değişik bir o kadar da...
Cevaplar
0
Görüntüleme
164
İşler Güçler dizisinin müziği İşler Güçler dizisi jenerik peh peh peh sözleri Ne dek da tatlı bir böylece da bambaşka Peh peh peh peh Ne değin da pişkin hayata ilişkin Ne değin da, Ne değin da, Ne dek da Ne kadar da değişik bir öyle da acayip Yakalayamazsan üzülme Hayatım olmuş işler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
İşler Güçler Dizi Müziğinin Sözleri İşler Güçler Dizisi fragmanda çalan şarkı Ne dek da tatlı bir o kadar da öbür Peh peh peh peh Ne dek da pişkin hayata ilişkin Ne kadar da, Ne değin da, Ne değin da Ne kadar da öbür bir böylece da ilginç Yakalayamazsan üzülme Hayatım olmuş işler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
İşler Güçler Dizi Müziği Peh Peh Peh Peh İşler Güçler Dizi Müziği Ne değin da tatlı Bi öyle da öbür peh peh peh peh Ne dek da pişkin Hayata İlişkin Ne dek da değişik Bir öyle ilginç Peh peh peh peh Yakalayamayabilirsen üzülme sen Hayatın olmuş işler güçler Peh peh peh peh *
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
Kiziroğlu Mustafa Bey turkusu sozleri Kiziroğlu Mustafa Bey hikayesi Bu turkuyu dinleyen herkesin kafasında bir soru belirir Kim bu Kiziroğlu Mustafa Bey ? Koroğlu ile ne ilgisi var? Bu turkuyle ilgili bircok soylenti var ama en ilginci sanırım bu Kizir, Kars'ın Susuz kazasına bağlı bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
208
858,496Konular
981,879Mesajlar
29,919Kullanıcılar
dgn190727Son üye
Üst Alt