Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

İşler Güçler'in Salih Abisi Burak Satıbol verdiği kilolarla gündemde!

İşler Güçler'in Salih Abisi Burak Satıbol verdiği kilolarla gündemde!
0
114

makaleci

FD Üye
Etkileşim
8
F-D Coin
68
isler_guclerin_salih_abisi_burak_satibol_verdigi_kilolarla_gundemde_1569401062_4082.jpg

İşler Güçler serisindeki Salih Abi karakteriyle ünlenen oyuncu Burak Satıbol'u görenler şaşkınlığını gizleyemedi. Satıbol, verdiği kilolara ait açıklamalarda bulundu. İşte, haberin ayrıntıları...

Seyircileri ekranlara kitleyen seri İşler Güçler, yayına başladığı andan itibaren reyting rekoru kırmaya devam etti. Başrollerde, Ahmet Kural, Murat Cemcir'in mekan aldığı seride Salih Abi karakterine soluk veren oyuncu Burak Satıbol, verdiği kilolara ait açıklamada bulundu.

oIqLd_1569400757_397.jpg

İŞTE BURAK SATIBOL'UN SON HALİ;

vFdRG_1569400798_8006.jpg

Satıbol, "Toplamda 40 kilo verdim. Sıhhatime kavuştum. Eski halimden eser kalmadı. Birçok illetim vardı ve hepsinden kurtuldum” açıklamasında bulundu.

Similar threads

İşler Güçler dizisindeki Salih Abi karakteriyle ünlenen oyuncu Burak Satıbol'u görenler şaşkınlığını gizleyemedi. Satıbol, verdiği kilolara ilişkin açıklamalarda bulundu. İşte, haberin ayrıntıları... Seyircileri ekranlara kitleyen dizi İşler Güçler, yayına başladığı andan itibaren reyting...
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
Seyirciyi ekranlara kitlemeyi başaran Kuruluş Osman'ın dün akşamki bölümünde diziye yeni dahil olan isimler karakterleriyle beraber yer aldı. Alişar'ın adamları tarafından tuzağa düşürülen Gündüz Bey, ağır yaralı bir halde Obaya döner. Abisinin bu vaziyeti üzerine daha çok öfkelenen Osman Bey...
Cevaplar
0
Görüntüleme
156
Ablası Ayşen Evcen'in kızı olan Rüya Evcen'in teyzesi Fahriye Evcen'e olan benzerliği şok etti. Magazin gündeminden düşmeyen Fahriye Evcen ile Burak Özçivit'in tıpkı özel hayatları gibi yakın aile bağları da merak ediliyor. Ablasına bir hayli benzeyen Fahriye Evcen'in Demet ve Neşe isimli iki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
Son dönemlerin aranılan komedi oyuncularından Esin Gündoğdu, Seyhan Erdağ'a samimi açıklamalarda bulundu. Verdiği kilolarla dikkat çeken ünlü oyuncu, 2 yılda tam 72 kiloyu nasıl verdiğini anlattı. HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE Kanal 7 ekranlarında yayınlanan 'Seyhan Erdağ'la Süper...
Cevaplar
0
Görüntüleme
42
Geçtiğimiz ay kaza yapan Alişan, ailesiyle moral tatiline çıktı. İkinci kez bebek bekleyen eşi Buse Varol'un terlikleri gündem oldu. Tatilden fotoğraflar paylaşan Buse Varol’un terlikleri dikkat çekti. Alişan’ın eşi Buse Varol, magazin dünyasının ünlüleri binlerce liralık terliklerle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
858,496Konular
981,668Mesajlar
29,740Kullanıcılar
Üst Alt