Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İşletim sistemi bulunmayan bir bilgisayara Windows 7 nasıl yüklenir

İşletim sistemi bulunmayan bir bilgisayara Windows 7 nasıl yüklenir

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
İşletim sistemi bulunmayan bir bilgisayara Windows 7 atfetmek için

Bunun için, bilgisayarınızı Windows 7 doldurma diskini ya da USB flash sürücüyü kullanarak başlatmanız veya önyüklemeniz gerekir

Bilgisayarınızı açın, Windows 7 doldurma diskini veya USB flash sürücüyü yerleştirin ve peşinde bilgisayarınızı kapatın

Bilgisayarınızı tekrar başlatın

İstendiğinde herhangi bir tuşa basıp görüntülenen yönergeleri izleyin

Windows Yükle sayfasında, kullandığınız dili ve diğer tercihlerinizi girip İleri'yi tıklatın

Windows Yükle sayfası görüntülenmezse ve bir tuşa basmanız istenmezse, bazı sistem ayarlarını değiştirmeniz gerekebilir Bunun nasıl yapılacağını öğrenmek için bkz Bilgisayarınızı Windows 7 doldurma diskinden veya USB flash sürücüden başlatma

Lütfen lisans koşullarını okuyun sayfasında, lisans koşullarını kabul ediyorsanız, Lisans koşullarını kabul ediyorum'u tıklatın ve sonradan İleri'yi tıklatın

Hangi doldurma türünü istiyorsunuz? sayfasında Özel'i tıklatın

Windows'u nereye üstüne atmak istiyorsunuz? sayfasında, Windows 7 atfetmek istediğiniz bölümü seçin veya listelenen bölme yoksa, Ayrılmamış Alan'ı tıklatın ve arkasından İleri'yi tıklatın

Windows'un sistem dosyaları için ilave bölümler oluşturabileceğini ya da seçtiğiniz bölümün kurtarma dosyalarını veya bilgisayar üreticinizin eklediği başka dosya türlerini içerebileceğini belirten bir iletişim kutusu görüntülenirse Tamam'ı tıklatın

Bilgisayarınızı adlandırma ve başlangıçtaki kullanıcı hesabını kurma işlemleri dahil edinmek üzere Windows 7 yüklemesini bitirmek için yönergeleri izleyin *

858,496Konular
982,168Mesajlar
30,106Kullanıcılar
kenansverSon üye
Üst Alt