teknolojiuzmani
FD Üye
Survivor 2021 yarışmasında nefesleri kesen dokunulmazlık oyunu mücadelesi yaşandı. İsmail Balaban, dün akşam Survivor'da Acun Ilıcalı'dan nişanlısıyla ilgili bir teklif aldı. Geçen hafta, annesiyle yaptığı nişanlısı Gamze Atakan hakkındaki konuşması nedeniyle gündemden düşmeyen milli güreşçi, Acun Ilıcalı'nın "Gamze beni aradı" diyerek sunduğu teklife yanıt verdi. Peki, Survivor'da adaya kim veda etti?
Survivor'ın dün akşam ekrana gelen bölümünde, eleme konseyinde açıklamalarda bulunan Acun Ilıcalı, İsmail Balaban'ın nişanlısı ile ilgili yaşadığı duruma değindi. Annesinin nişanlısı hakkında söylediği sözler karşısında kararsız kalan İsmail'e Acun Ilıcalı, "Şöyle bir gelişme oldu. Gamze beni aradı. Gamze ile görüştüm ben. Gamze için şöyle bir durum oldu. Olayın belirsizliği Gamze ve ailesi üzerinden bir baskı oluşturdu. O konuşmadan ailesi son derece rahatsız oldu. Ben bu konu çözülsün iletişimden dolayı eksik olmasın diye sana konuşma hakkı verdim" dedi.
Acun Ilıcalı'nın nişanlısı ile görüşüp görüşmeyeceğini sorması üzerine İsmail Balaban, görüşmek istediğini belirtti.
SURVİVOR’DA 1. ELEME ADAYI KİM OLDU?
Survivor’da dokunulmazlık oyununu gönüllüler kazanınca ünlüler takımı için toplanan ada konseyinde oy kullanıldı. Oylamada Sergen'in adı üç, İsmail'in iki kere yazılmıştı. Bundan dolayı Sergen, Survivor'da ilk eleme adayı oldu.
Karşılıklı olarak dokunulmazlık oyunlarını kaybeden takımlarda, İsmail eleme adayı olarak Sergen'in ismini verdi. Poyraz ise Steven'ı eleme potasına gönderdi. Cumartesi günkü oylama baz alınarak halktan gelen SMS sonuçlarına göre Survivor 2021'e veda eden isim İlayda oldu.
Haftanın iletişim oyununun sahibi olan ünlüler takımı sevdikleri ile görüştü. İsmail'in annesinin, nişanlısı ile ilgili söyledikleri de şoke etkisi yarattı.
Survivor 2021'in dikkat çeken isimlerinden olan Survivor İsmail son bölümde annesinin yaptığı itiraf ile gözyaşlarını tutamadı. Daha önce nişanlı olduğunu söyleyen İsmail, annesi ile telefon konuşması yaptığı sırada beklenmedik sözler duydu. Duygusal telefon konuşmasında annesi İsmail'e "Oğlum, senin bırakıp gittiğin gibi değilmiş hiçbir şey burada. O senin bıraktığın gittiğin kız değilmiş oğlum, sen bilirsin" dedi.
SURVİVOR 2021 KADROSUNDA KİMLER VAR?
Merakla beklenen Survivor 2021 Ünlüler takımı şöyle:
Survivor 2021 kadrosu yer alacak Ünlüler ve Gönüllüler açıklandı.
- Melis Sezer
- Barış Özbek
- Çağrı Atakan
- Merve Aydın
- Hayrettin
- İsmail Balaban
- Batuhan Karacakaya
- Öykü Çelik
- Cemal Hünal
- Meryem Kasap
Merakla beklenen Survivor 2021 Gönüllüler takımı şöyle:
- Sancakay Ilım Morgül