Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

İsmail Hacıoğlu Açtı Ağzını Yumdu Gözünü

İsmail Hacıoğlu Açtı Ağzını Yumdu Gözünü
0
57

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
İsmail Hacıoğlu Açtı Ağzını Yumdu Gözünü ismail hacıoğlu görüşme 2011 ismail hacıoğlu görüşme ile ilgili bilgiler burada melekler İsmail Hacıoğlu genç yaşında şan basamaklarını çıkan ünlülerimizden meleklerismailhaciogluactiagziniyumdugozunu5c4e77e1ba34aalt Şu sıralar firar dizisi ile ekranlarda doruk bildiren İsmail Hacıoğlu ile yapılan ve televizyon gazetesinde yayınlanan İsmail Hacıoğlu görüşme 2011 yayınlıyoruz 1548646364 1548646364 ismailhaciogluactiagziniyumdugozunu5c4e77e1e4208ismailhaciogluactiagziniyumdugozunu5c4e77e1e4208 ismailhaciogluactiagziniyumdugozunu5c4e77e1e4208 11 sinema fimi sekiz TV dizisinde rol aldınız Hiç unutamadığınız veya “tamamdır dedikleriniz hangileri? Tamamdır dediğim bir şey olmadı daha lakin milad olarak hangisi diye sorarsanız, Ömer Kavur'un filmi “Karşılaşma derim Diğerlerini ayıramam birbirinden Son projeniz “Firar Dizide bir ağanın oğlunu, Civan'ı oynuyorsunuz Civan'ın firar yolculuğu, her hafta değişen bir süreç öyle çok uçarı ve sinirli olmasının nedeni ise ezik oluşu Aile içindeki bastırılmış duyguları, ağa olan baba ve o hiyerarşide yetişmenin verdiği sıkılganlık, bu şekilde patlak vermiş Civan'da Ben okuduğumda fazla beğendim rolü Peki sinema teklifi var mı şu sıralar? Adını iyice koyamadığım bir iki şey var O nedenle belirli “var diyemiyorum Dizi ile bir arada yürütmek şiddet olmaz mı? Hayır, bunun dert olacağını sanmıyorum Senede bir film çekelim yani Seviyorum sinema yapmayı KENDİ İNSANLARIMI OYNAMAK DAHA ŞEN Yabancı yapımcı ve yönetmenlerin dikkatini çektiniz mi hiç? Yurt dışından önerge almadım hiç Zaten yurt dışına açılayım kafasıyla hareket etmiyorum Aklınızda bir yabancı Yönetmen var mı? Danny Boyle var Onun filmlerini seviyorum Ama bende dil değil, nasıl olacak? O yüzden hedeflerimi yurt dışıyla alakalı tutmuyorum Kendi ülkemde, kendi insanlarımı oynamak daha keyif veriyor bana Yabancı dil sorununu çözmek baskı değil, denemeniz gerekmiyor mu? Kesinlikle çözmek zorunlu Claudia Cardinale ile oynadığımız “Sinyora Erica ile ıtalyan Edinmek filminde ıngilizce anlayışlı olmak de tatmin edici değildi, ıtalyanca'ydı film ıngilizce'yi anlaşacak değin biliyorum, yurt dışına tek başıma çıkmışlığım var, derdimi anlatırım fakat, Sheakespeare'i orijinal dilinden okuyamam O anlamda ıngilizce lazım Bu sene içinde seyrettiğiniz son sinema filmi hangisi ve beğendikleriniz? “127 Saati seyrettim Çok gerçekçi, fazla sinir bozucu bir hikayeydi Danny Boyle'un filmi Fazla hoşuma gitti Yerli filmlerden de ara sıra açıp “Çalgı Çengiyi seyrediyorum, çok keyiflendiriyor beni, fazla gülüyorum En son “Av Mevsimini seyrettim id YÖNETMENLİK YAPACAĞIM OYNA OYNA NEREYE DEĞIN Yönetmenlik gerçekleştirmek ister misiniz? ıleride olacak Oyna oyna nereye kadar Kariyer anlamında hayal ettiğiniz yerde misiniz? Bir Takım hayallerim vardı daha mesleğin başındayken fakat hemen o hayallere sahip değilim Azıcık daha gerçekçi bakmak istiyorum ışin içinde zaman geçirdikçe fiilen durumun hayallere fazla açık olmadığını, egolarını bir yanlamasına bırakmadan katiyen mutlu olamayacağını öğreniyor insan Yere basan sağlam filmler sürüklemek istiyorum Aktör olarak, pek Yere basan derken? Sözü olan filmler, derdi olan filmler Ilk Önce seyirlik olsun, uyarı ettiğim o Hedefler? Hedef bitmez şu hedefim var diye bir şey laf konusu yok Akışa mı bırakıyoruz? Evet Kaderciyim birazcık Evvela bir insanım, mesleğimden önce Bana sunulanla mutlu olmanın peşinde olan bir insanım Bazı şeyleri çok fazla zorlamamak gerektiğini düşünüyorum, sunulanların da değerini anlayışlı olmak gerekli Aman şunu da yapayım diye hırslanmanın alemi değil FAZLA DA ARTI MAYMUNA DÖNMEMEK LAZIM Iş dışarıya dışarılarda olmayı, ekranda görünmeyi pek sevmiyorsunuz Haftanın bir gecesi insanların evinde oluyorsunuz zaten Bir film çektiğinizde PR'ı adına bazı etkinliklerin içinde oluyorsunuz Ondan daha sonra abuk sabuk programlara çıkıp fazla şey tartışıyormuş gibi görünüp hiçbir şey konuşmayan insan olmak istemiyorum Bu özel bir koşul, irade söz konusu İrade gösteriyorum bunun için “Bu iş böyle yapılmaz diyen bile var Dayanabildiğim değin dayanıyorum Fazla da artı maymuna dönmeden hareket etmek zorunlu Üzerinize yerleşik, seyircinin sizi hep aynı şekilde hatırladığı bir rol var mı? Birincil başlarda “Bir İstanbul Masalı ve “Beyaz Gelincikteki bizim evin oğlu durumu birazcık rahatsız etmeye başlamıştı hemen de kötü yaftası yapıştırılmak üzere Eli kulağında Lakin o da benim elimde, incitmek benim elimde Bundan sonraki işimin ne olacağını belirlerken buna uyarı ediyorum Bir şeyi tutturup, sonradan bundan fazla nemalanan, ekmek yiyen var Ben fazla geç meşhur olan bir adam değilim Çocukluktan, gençken meşhur olduğum için böylece bir kaygım da yok 50 yaşımda olsaydım, her zaman benzer rolleri oynamak isteyebilirdim, akarken musluk dolduralım mantığıyla Fakat beni izleyen insanlara sunmak istediğim bu değil Bunda ailenizin bir rolü var mı? Çünkü çocuk yaştan beri bu işin içinde olunca aile desteği gerekiyor Kesinlikle yok Benim içimdekilerle ilgili bir durum Oyunculuğumu da oturup kimseyle konuşmuyorum zaten Ne ailemle ne de yakın çevremle Bana katacak bir şey değil Olmadı Yakın çevrem için şunu söyleyebilirim: Gölge etmesinler başka ihsan istemez! ÇEKİMDEN VAZGEÇTİĞİMİZ YERDE BİR KORUCU ÖLDÜ Mardin'deki çekim süresi içinde anılar birikmiştir Anlatabilir misiniz? Hocamız bir zaiyat vermişti açıyla ilgili Gösterme yönetmenimiz de belirlenmiş bir süre sonra ışıkla ilgili bezginlik çekeceğimiz için burada değil de başka bir mekanda çekelim diye öneride bulunmuş ve diğer mekana geçtik İptal olan mekanda bir korucu şehit oldu Biz 500 metre ilerisindeydik Havadan geçen kurşunları görmüş arkadaşlarımız Ellerinde silahlarla “Bundan Böyle evinize gidin, burada ne işiniz var diyerek geçen korucular vardı Bir keresinde de Hasankeyf'i ziyarete gitmek istedik Eşim (Vildan Atasever) yanımdaydı 10 km kala geri döndük Yiğitlik edemedik Zırhlı araçlar vardı yolda Açık maksat halindesiniz O yüzden baskı geçti Mardin Daha da antipatik olabilirdi şükrediyoruz 90 DAKİKALIK MESLEK OLDUĞUNU BİLMİYOR MUSUN YARI AGA! Dizi sürelerinin uzunluğu çoğu kez konuşuluyor Oyuncusundan yönetmenine cümbür cemaat bundan acıklı Siz ne düşünüyorsunuz? Bu meslek bundan böyle ezbere dayandı ve cümbür cemaat aynı şeyi söylüyor “Her hafta 90 dakikalık sinema filmi çekiyoruz deniliyor E hadi o zaman bir şey yapın Kesintisiz aynı şeyi söyleyip, “sorun var diyorsan, yapma kardeşim o vakit! Oynama Benzeri bu işten hiç para kazanmıyormuş gibi konuşmaları canımı sıkıyor Kimse sana “Ne olur gel benim setimde oyna demiyor fakat Bu işin 90 dakika çekildiği muhakkak, ne koşullarda yapıldığı emin Buna aleyhinde bir örgütlenme içine girilecekse ben varım, lakin oturdukları yerden röportaj verirken “Biz sinema filmi ayarında dizi yapıyoruz demesinler E bilmiyor musun aga yani! O zaman ya bu deveyi güdersin ya da bu diyardan gidersin Kusura bakmasınlar Hem örgütlenmeyeceğiz hem de temcit pilavı gibi benzer şeyleri cak cak cak konuşacağız