Ismail Yk Bomba Bomba Hmm varmı olan vücudu 90 60 90 hop Kafam attı bak tekrar Fikir mi kalır bu yerde Internetteyim çetteyim Yazışıyorum bak biriyle Onu hiç görememiştim Pat Diye webcam'ini açtı Bana bir hareket yaptı şok a sexy tenini oynatıyor A cicileri amanın konuşuyor Diskomastık vücudu bütün 90 60 90 Amanim sımsıcacık o belini sarsam Bir hoş bekler burda O dudaklar,bal yanaklar Girde bir bak daha neleri var 90 60 90 vücüdüm var Doya doya bitmez tadim var Kendime arkadas arıyorum Aradığım bana uyacak dediğimi yapacak Isterim bu yar benim olsun Yalnız bana bana baksın Ayrıca oynasın, keza yorulsun Yorulup yanıma uzansın Cümbür Cemaat tıpatıp benim gibi O kızı istiyor Bu kizda zaten sayfasında Dost arıyor 90 60 90 vücudum var Doya doya bitmez tadım var Kendime dost arıyorum Aradığım bana uyacak Dediğimi yapacak (90 60 90 vücudum var) 90 60 90 60 bu kızı kim daraltmis sak sak cep telefonlar herkes onu kayıt yapmş Tak tak bel kemerine sürükleyip beni takmış Bak bak internetten bana bana sorular yazmış Bu kız bana yaşımı sordu 21 dedim Yerin yurdun nerelisin dedi bekarım dedim Bütün bana göresin dedi nasıl sevindim ansızın rüyadan uyandım kendime geldim 90 60 90 vücüdüm var (nakarat 2) Doya doya bitmez tadım var Kendime arkadaş arıyorum Aradığım bana uyacak Dediğimi yapacak Hastayım hasta hasta, zordayım zorda zorda Sana sana ölürüm, sana sana biterim Sana sana yanarım, yanar yanar yanarım Sana sana yanarım, yanında oynarım Tatlı tatlı konusur ne istersen yaparım Hergün evde kalırım sana sarma sararım Ellerin ayaklarına mmm masaj yaparım Derdine deva olurum sana kurban olurum Sağa sola yanar durur kulun kölen olurum Mmm okşarım, mmm koynunda yatarım Darman darman darman duman her tarafı yakarım 90 60 90 vücudum var Doya doya bitmez tadım var Kendime dost arıyorum Aradığım bana uyacak Dediğimi yapacak 90 60 90 vücüdüm var Doya doya bitmez tadım var Kendime arkadas arıyorum Aradığım bana uyacak Dediğimi yapacak