Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

ismail yk van minit şarkı sozu

ismail yk van minit şarkı sozu
0
64

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
ismail yk one minute şarkısının sozleri

ismail yk one minute şarkı sozu

One Minute One Minute
Hey beybi one minute
Bekle beni ah
Sen istersinde gelmemmi

Bilirsin ya
Benim aşkım bana tatlı yapmış amman
Geleceğim yanına az kaldı sıkı dur
Seviyorum deli gibi geriye bakmam

Sensiz olamam
Hayatımın anlamı gucum sensin
Kimseden korkmam
Sende beni istiyorsun

Sabret bebeğim
Geleceğim yanına as kaldı sıkı dur şişt
Sen nerdeysen ben ordayım bak
Biliyorum aklındayım

Acele etme biraz sabret
Geliyorum one minute
One minute one minute one minute

Similar threads

İsmail YK One Minute şarkı sozleri, one minute şarkısı ismail yk, 2019 İsmail YK One Minute şarkısı One Minute One Minute Hey beybi one minute Bekle beni ah Sen istersinde gelmemmi Bilirsin ya Benim aşkım bana tatlı yapmış amman Geleceğim yanına az kaldı sıkı dur Seviyorum deli gibi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
İsmail YK one minute sozleri One minute İsmail YK şarkı sozu Hey baby one minute bekle beni aaaaa Sen istersinde ben gelmem mi Bilirsin yaaa benim aşkı bana Tatlı yapmış ammaaaa Geleceğim yanına az kaldı Sıkı dur Seviyorum deli gibi Geriye bakmam Sensiz olamam Hayatımın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
İsmail YK Kudur Baby İsmail YK Kudur Baby şarkısı İsmail YK Kudur Baby şarkı sozu Kudur baby haydi yolla beni salla salla baby bak ne hala koydun beni kudur kudur baby sen kudurttun beni salla salla baby of yandım amman aman kudur baby haydi yolla beni salla salla baby bak ne hala...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
tek başıma şarkı sozu ismail yk 2019 ismail yk tek başıma şarkı sozu Sensiz asla olmayacagim Her zaman icimde kalacaksin sen Bak suramda tam yuregimde Oysa senin kalbin baska ellerde Bu kalbim sahipsiz kaldi boyle Istesemde olamam ki baska biriyle Oylesine bir sevgi degil ki bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
İsmail YK Felaketsin İsmail YK Felaketsin şarkısı İsmail YK Felaketsin şarkı sozu Yakar eritirsin sen herkesi bence ezer gecersin yavrum meleğimsin felaketsin cok guzelsin beni delirtirsin hastayım sana yakar eritirsin sen herkesi bence ezer gecersin felaketsin yakar eritirsin sen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
858,498Konular
982,058Mesajlar
30,043Kullanıcılar
rolexnsnsbsbSon üye
Üst Alt