İsmek Kayıtları 5 Eylül'de Başlıyor! ismek kayıtları ne süre başlıyor, ismek 2019 kurs kayıt, ismek tescil 2019 Sevgili melekler, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlemiş olduğu İSMEK kurs kayıtları 5 Eylül'de başlıyor İstanbul genelinde bütün 233 merkezde kurs veren İSMEK, branş sayısını da 218'den 250'ye yükseltti 9988 9988 ismekkayitlari5eyluldebasliyor5c54718a2d5eeismekkayitlari5eyluldebasliyor5c54718a2d5ee 330 377 ismekjpg9988 İsmek Kayıtları 5 Eylül'de Başlıyor! ismekjpg9988 İsmek Kayıtları 5 Eylül'de Başlıyor! İSMEK, 2019 2019 eğitim ve öğretim döneminde, el sanatlarından bilişime, çocuk gelişiminden müziğe, giyimden yiyecek ve içecek hizmetlerine, 28 alan altındaki 250 branşta, bedava sanat ve iş eğitimi verecek Kursiyer adayları, eğitimi verilen branşlarla ilgili ayrıntılı bilgiyi, kurs merkezlerindeki yetkililerin yanı sıra, İSMEK'in http:wwwismekorgwwwismekorg adresli internet sitesinde branşların tanıtıldığı linkleri açarak edinebilecek İSMEK'te eğitimi verilecek branşlara ilişkin ayrıntılı bilgilere, internet sitesinde yer alan ve kurs merkezlerinden kitapçık olarak edinilebilen branş rehberinden de ulaşılabilecek İSMEK'te, Ahşap Teknolojisi, Aile ve Tüketici Bilimleri, Bahçecilik, Bilişim Teknolojileri, Ofis Yönetimi ve Sekreterlik, Çocuk Gelişimi ve Eğitimi, El Sanatları Teknolojisi, Gazetecilik, Giyim Imal Teknolojileri, Grafik ve Resim, Alımlılık ve Saç Bakım Hizmetleri, Halkla İlişkiler ve Organizasyon, Hasta ve Ihtiyar Hizmetleri, Hukuk, Kişisel Gelişim ve Eğitim, Konaklama ve Gezi Hizmetleri, Kuyumculuk Teknolojisi, Matbaa, Muhasebe ve Finansman, Müzik ve Ziyafet Sanatları, Pazarlama ve Perakende, RadyoTelevizyon, Afiyet, Sanat ve Tasarım, Seramik ve Sırça, Spor, Yabancı Diller ve Erzak Hizmetleri gibi 28 belli başlı alanda eğitim verilecek Genişletmek için tıkla