Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

İsmet Berkan Beşiktaş Yonetiminden Neden İstifa Etti

İsmet Berkan Beşiktaş Yonetiminden Neden İstifa Etti
0
135

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
İsmet Berkan Beşiktaş Yonetim Kurulundan İstifa Etti

Beşiktaş Kulubu İletişim Komitesi Uyesi İsmet Berkan 10 gun once Beşiktaş Kulubu Yonetim Kurulu'na istifasını yazılı olarak gonderdiğini acıkladı

Hurriyet yazarı İsmet Berkan'ın istifasının perde arkasında kulubun sorunlar ve programsızlık olduğu ileri suruldu Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Cebi, Berkan'ın istifasını Başkan'ın Amerika donuşu onaylayacaklarını belirtirken İstifa tek taraflıdır Konuyu araştıracağız İsmet bizim arkadaşımızdırdedi

Berkan iki aydır yonetim kurulu toplantılarına katılmadığını da acıkladı

Similar threads

İsmet Berkan Beşiktaş Yönetim Kurulundan İstifa Etti Beşiktaş Kulübü Irtibat Komitesi Üyesi İsmet Berkan 10 gün önce Beşiktaş Kulübü Idare Kurulu'na istifasını yazılı olarak gönderdiğini açıkladı Bağımsızlık yazarı İsmet Berkan'ın istifasının perde ardındaki kulübün sorunlar ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
İsmet Berkan Biyografisi İsmet Berkan Hayatı imagesismetberkankimdir5b087c010178b Son olarak uyesi olduğu Beşiktaş Yonetim Kurulu'ndan istifasıyla gundeme gelen İsmet Berkan, Radikal gazetesi eski Genel yayın Yonetmeni ve yazarıdır İngilizce bilen İsmet Berkan evli ve 2 cocuk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
143
Beşiktaş Yonetimi İstifa Etti Beşiktaş yonetimi toplu halde istifa ettiBeşiktaş Kulubu İkinci Başkanı Metin Keceli, AA muhabirine yaptığı acıklamada, kulup başkanı Yıldırım Demiroren'in Turkiye Futbol Federasyonu başkanlığına adaylığının ardından, yonetim kurulu uyelerinin de istifa etme...
Cevaplar
0
Görüntüleme
150
858,500Konular
982,387Mesajlar
32,979Kullanıcılar
kara kartalSon üye
Üst Alt